Aluminium Terrasoverkapping

Een Area terrasoverkapping van Leiner is een mooi verlengstuk van uw woning. Door het plaatsen van een terrasoverkapping kunt u veel langer genieten van het buitenleven. Zo hoeft u tijdens gezellige zomeravonden niet bang te zijn dat u moet vluchten voor onvoorspelbare regenbuien. En ook voor het geven van feestjes is onze terrasoverkapping een uitkomst.

Bij ons kunt u kiezen uit 2 verschillende uitvoeringen:

area-leiner
area-leiner classic

Area Classic - Harmonieus Tijdloos Mooi

Kenmerkend voor Area classic is de dakoverstek. Het klassieke dak met zijn tijdloze vormgeving past bij elk gebouw. Desgewenst kan deze met een dakgoot en afvoerpijp worden gecompleteerd. Esthetiek speelt hier een belangrijke rol. Dakgoot en afvoerpijp zijn perfect voor het kubische ontwerp ontwikkeld.

Area Classic kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bedraagt 500 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

U verkrijgt de Area Classic in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016; of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren.

Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur

area-leiner-2-1
glassysteme-area-exklusiv

Area Exclusiv - Helder Puristisch Elegant

Area exclusiv maakt indruk dankzij zijn architectonische design, zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot. Het design van Area Exclusiv kent tal van verfijnde details. Alle technische componenten zijn aan het oog onttrokken en lijken optisch alsof ze uit een stuk materiaal vervaardigd zijn. Elegante afdekprofielen onttrekken schroeven, moeren en montagebouten aan het oog.

Area Exclusiv kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bedraagt 600 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

U verkrijgt de Area Exclusiv in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of verkeerswit (RAL 9016; of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE-fijnstructuurkleuren.

Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur

area-classic-1
csm_AREA_F_19_1020241c3f

U kunt uw Area overkapping uitbreiden en combineren.
Bijvoorbeeld met de Area Slide of de vaststaande glaselementen van Area Fix en Slim.

Dankzij de lichtlopende schuifelementen van Area Slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement Area Fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje behaaglijker.

Met Area Led – de dimbare led-verlichting – zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras.

leiner_logo_streifen_2011

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?