Een aluminium terrasoverkapping van Hastbo is een mooi verlengstuk van je woning. Door het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping kun je veel langer genieten van het buitenleven dan enkel in de zomer. Zo hoef je tijdens gezellige zomeravonden niet bang te zijn dat je moet vluchten voor de onvoorspelbare regenbuien. En ook voor het geven van feestjes is onze aluminium terrasoverkapping een uitkomst.

171 Gumax terrasoverkapping modern mat antraciet met glazen schuifdeuren           Piazza glas

Stijlvolle, solide aluminium terrasoverkappingen

Wij hebben stijlvolle, solide aluminium terrasoverkappingen in ons assortiment. De overkappingen zijn overzichtelijk gerangschikt, zodat je ze makkelijk kunt bekijken. Wij spelen in op de wensen van onze klanten en zijn altijd up to date met de laatste trends. Wil je meer weten over de aluminium terrasoverkapping, of wil je meer informatie over Hastbo, dan kun je contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Aanvullende productinformatie aluminium terrasoverkappingen

 • Polycarbonaat dikte: 16mm honingdraadstructuur
 • Standaard verkrijgbare polycarbonaat: Opaal - Helder of Opaal warmtewerend
 • Breedte van standaard paneel: 980 mm 
 • Aluminium: 6060-T6
 • Poedercoating: 80MU
 • Standaard verkrijgbare RAL-kleuren: RAL9001 Cremewit / RAL9016 Verkeerswit / RAL7016S Antracietgrijs
 • Ook leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur op aanvraag/meerprijs
 • Standaard gootafwerking: Klassiek of Rond
 • Staanders: standaard geleverd met een hoogte van 250 centimeter
 • Staanders: ook leverbaar met een hoogte van 350 centimeter op aanvraag/meerprijs
 • Staanders: standaard afgeschuind aan voorzijde met geintergreerde voetplaat
 • Staanders: ook leverbaar op aanvraag geheel vierkant (zonder geintergreerde voetplaat) 
 • Standaard afschot: 8 graden oftewel ongeveer 14 centimeter per meter uitval
 • Afschot: ook te verwerken met een afschot van 4 tot 14 graden
 • Fabrieksgarantie: 5 jaar op alle onderdelen

Er zijn 2 gootprofielen beschikbaar.

aluminium terrasoverkappingen

Zijwanden

Met een zijwand kunt u de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal dichtmaken. Door middel van deze platen zorg je ervoor dat de wind geen kans maakt om je overkapping binnen te komen. Een zijwand is gemaakt van een aluminium profiel met polycarbonaat platen erin, waarbij dezelfde kwaliteitsstandaard wordt aangehouden als bij onze terrasoverkappingen. 

zijwanden
zijwanden

Zijspie voor zijwanden

Met een spie sluit u de zijkanten bovenop of naast een muurtje of schutting af. Hierdoor weert u zich tegen laagstaande zon, wind en regen. Doordat het terras meer is afgesloten tegen wind, zal een aangename temperatuur op het terras langer behouden worden. Door het plaatsen van een spie, heeft u ook de mogelijkheid om aan de zijkanten van de terrasoverkapping glazen schuifwanden te plaatsen. De spieën kunnen worden gemaakt van een aluminium frame en hebben een kern van glas met een matte folie. U kunt er voor kiezen de matte folie eraf te halen.
 

Led-verlichting

LED-verlichting met dimmer geeft u sfeervolle verlichting, die ideaal is voor de avond. Met de afstandsbediening heeft u, met één druk op de knop, een sfeervol verlicht terras en kunt u de sterkte van het licht naar wens aanpassen. Een set LED verlichting bestaat uit 6 LED lampen en wordt geplaatst in de tussenliggers van de terrasoverkapping. De lampen kunnen gemonteerd worden op maximaal 90 cm vanuit de kant van het muurprofiel en / of het gootprofiel aan de onderzijde van de tussenliggers.

ledverlichting--terrasoverkapping-hastbo

Zonwering

Zonwering overkapping bij Hastbo tegen scherpe prijzen! Zonwering overkapping is uiterst doeltreffend als je optimaal wilt gaan genieten van je terrasoverkapping als de zon volop schijnt. De zonwering terrasoverkapping blokkeert de zon zodanig dat het onder overkapping lekker fris is! De zonwering past perfect bij elke terrasoverkapping die samen elegant in harmonie komen. Je hebt bij ons de keuze uit plissé zonwering, balein zonwering, doek zonwering en elektrische zonwering. Bekijk ook eens onze zijwanden/spies om je terrasoverkapping helemaal af te maken

zonwering
zonwering

     balein_zonwering_tallinn_verano_v650

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :