Bedrijfsdeuren

Een bedrijfsdeur is in eerste instantie bedoeld om uw bedrijfsruimte te beschermen tegen onbevoegden en weersinvloeden. De dagelijkse bedrijfsactiviteiten en goederenstromen worden daarbij zo min mogelijk gehinderd.

Basic vouwdeurisolatie-deuren-2935

Onze Basis vouwdeur is hier volledig voor toegerust. Buiten een optimale isolatie en afdichting, is deze vouwdeur betrouwbaar en functioneel. Daarbij heeft de vouwdeur door het fraaie uiterlijk een toegevoegde waarde voor uw pand.

De basisdeur is opgebouwd uit geïsoleerde sandwichpanelen. Deze panelen bestaan uit een CFK-vrije polystyreen vulling die is verlijmd met aluminium stucco plaat. De toepassing van aluminium U-profielen aan de boven en onderzijde zorgen voor extra stabiliteit.

 

 

Vensters vouwdeurhefdeur-3706

De vouwdeur met vensters zorgt voor zicht naar buiten en daglicht in het gebouw. De vensters worden in het sandwichpaneel geplaatst en bestaan uit dubbelwandig acrylaat met een omranding van zwart kunststof. De ramen zijn verkrijgbaar in twee varianten: rechthoekig en ovaal. Per strekkende meter paneel kan er één venster worden geplaatst.

Een belangrijk voordeel van vensters is dat deze ook na montage van de vouwdeur nog eenvoudig ingezaagd en geplaatst kunnen worden.

 

 

 

Full visionbedrijfsdeur-10723

Bij de vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren.

 

Loopdeurvouwdeur-loopdeur

Een loopdeur is een personendeur geïntegreerd in het deurblad. Wanneer iemand het gebouw binnengaat hoeft de vouwdeur niet te worden geopend. Warmte blijft hierdoor in het gebouw en er is geen last van regen en wind. Ook is een loopdeur een goede oplossing bijvoorbeeld in geval van stroomuitval. Uiteraard blijft de vouwdeur in zijn geheel te openen bij o.a. laad- en losverkeer. Kortom, een loopdeur is een snelle en makkelijke toegang tot het gebouw en energiebesparend.

De loopdeur kan gecombineerd worden met geïsoleerde sandwichpanelen en met Full Vision panelen. De loopdeurprofielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, een rubberen afdichting rondom zorgt voor een wind- en waterdichte afsluiting. De positie, scharnierzijde en draairichting zijn naar wens in te vullen.