Heaters

Heaters verlengen uw kostbare tijd op het terras. 
Deze heaters kunnen vrijwel overal worden bevestigd.
Bovendien is het mogelijk om ook later na een heater toe te passen in een bestaand systeem.

Door de verschillende uitvoeringsmogelijkheden is er altijd een heater die past bij uw terras.
Bovendien zijn de heaters leverbaar in verschillende kleuren.

 

csm_Tempura_Quadra_Award_teaser_6df67106c7

WEINOR TEMPURA

Weinor Warmtestralers Met de Weinor warmtestralers Tempura en Tempura Quadra verlengt u uw kostbare tijd op het terras. Ze geven een weldadige warmte af welke door de infraroodstralen direct na het aanzetten voelbaar is. De warmtestraler …

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?