Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever kozijnen in hout? Het is niet altijd makkelijk om de voordelen en nadelen met elkaar te vergelijken. HASTBO Trading levert kunststof, aluminium en houten kozijnen van degelijke kwaliteit. Wij helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze. Kunststof kozijnen van de merken Aluplast en Veka en aluminium kozijnen van Aluprof. Houten kozijnen worden speciaal voor ons onder eigen merk vervaardigd.

 

Zijn mijn kozijnen aan vervanging toe?

Voelt u in uw woning koude tocht? Zijn uw kozijnen helemaal of voor een groot deel rot, zit er enkel glas in? Als je de indeling van de ramen in het kozijn niet meer mooi of handig vindt dan is het aan te raden om uw kozijnen te vervangen. Uw woning krijgt weer een frisse uitstraling, maar ook uw energierekening gaat aanzienlijk omlaag. Als u uw kozijn op tijd laat vervangen, dan zorgt u er uiteraard ook voor dat kleine gebreken niet erger kunnen worden. Wij adviseren u hier graag verder over. 

Materiaal keuze

Als u besluit nieuwe kozijnen te nemen, dan is de materiaalkeuze een belangrijke volgende stap. Het voordeel van een nieuw kozijn is dat u de gelegenheid heeft om het materiaal te laten aansluiten bij uw woonwensen. Ieder materiaal geeft een andere uitstraling en naast prijs is onderhoud ook een belangrijk criterium. Bij Hastbo kunt u de keuze maken uit de volgende materialen:

 

Kies de kozijnen die bij u passen

Kozijnen zijn de blikvangers van uw pand. Of u nu kiest voor kunststof kozijnen of aluminium of houten kozijnen. Bij Hastbo zorgen we er voor dat uw kozijnen perfect passen bij de uitstraling van uw woning. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen voor een onberispelijke plaatsing en afwerking van uw kozijnen. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bij Hastbo bieden we steeds een uitmuntende kwaliteit tegen een scherp tarief. 

 

thm90
Ventilatierooster

Kozijnen
Horren

Vensterbanken en dorpels
Vensterbanken & Dorpels

Decoratieglas
Decoratieglas

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :