MB-60 is een modern aluminium systeem bedoeld om voorportalen voeren de veeleisende thermische en akoestische isolatie van de externe architecturale bouwelementen, zoals: verschillende types van ramen, deuren, en ruimtelijke structuren.

Profielen zijn een drie-kamer systeem. De structurele diepte van het venster is gelijk aan 60 mm (frame), 69 mm (vleugel), en de deuren 60 en 60 mm. Deze veronderstelde diepte van de vleugel en frame geven de indruk van een oppervlak van de buitenkant na het sluiten - in het geval van het raam en het effect van gerichte oppervlak van de vleugels en het frame - voor de deur. De vorm van de profielen geven een slanke en duurzame constructie aan ramen en deuren.

Er is de mogelijkheid om profielen te buigen, met inbegrip van frames, sjerpen en waarmee de uitvoering van de verschillende soorten bogen en boogconstructie.

De MB-60 wordt gekenmerkt door een lage warmtegeleidingscoëfficiënt 'U' dankzij de thermische onderbrekingen en pakkingen. Het systeem maakt gebruik van een geprofileerde thermische onderbrekingen in de omega-vorm, met een breedte van 24 (het venster) en 14 (deur) mm met glasvezel versterkt polyamide. De vorm van de tussenlaag verhoogt de stijfheid van de profielen in relatie tot gewrichten en bevordert de afvoer van platte delen waardoor het verstrekken van adequate thermische isolatie in alle weersomstandigheden. De drempel is gemaakt van HPVC en EPDM afdichtingen zorgen voor een goede thermische isolatie van de vleugeldeuren en waterdichtheid en lucht.

Het kenmerk van dit systeem is de nauwe verbinding met de raam / deur MB-45 , MB-59s en de MB-70 .

De MB-60 is gebaseerd op oplossingen met een hogere thermische isolatie: MB-60HI , MB-60US HI , HI MB-60E , op de MB-60EF HI .

Folder Aluprof MB-60

 mb2060  

schemat_mb60