MB-45 is een modern aluminium systeem bedoeld om design systemen die geen thermische isolatie nodig hebben , zoals verschillende soorten muren, ramen, deuren, met inbegrip van schuifdeur handmatige en automatische deuren, balkons, vitrines, ruimtelijke structuren, enz.

De structurele diepte van het venster is 45 mm (frame), 54 mm (vleugel), en de deur: 45 mm en 45 mm. Deze veronderstelde diepte van de vleugel en frame geven de indruk van een geheel van de buitenkant na het sluiten van de deur. De vorm van de profielen kunnen veroorlooft een slanke en duurzame constructie van ramen en deuren.

Een belangrijk voordeel van de MB-45 is een mogelijkheid om profielen te buigen, met inbegrip van kozijnen, vleugels en waardoor u kunt kiezen uit verschillende soorten bogen en boogconstructie.

De luchtdichtheid wordt gewaarborgd door het gebruik van speciale dichtingen in EPDM synthetische rubber, welke ervoor garandeerd dat resistentie tegen veroudering tijdens langdurig gebruik gewaarborgd is.

Het kenmerk van dit systeem is de nauwe verbinding met de raam / deur MB-60 en de MB-70 . De veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van het systeem vergroot de mogelijkheid om tussen verschillende varianten van oplossingen te kiezen voor verschillende structurele details, zoals het afdichten van de onderste vleugel deurafdichtingen schuif-en draaideuren, vorm glaslatten, vorm en hoogte van de drempels.

Het systeem maakt het gebruik van sets van glas met een dikte van 2 mm tot 35 mm in het venster van sjerpen en van 2 mm tot 26 mm in vaste ramen en deuren.

De MB-45 is ook de basis voor speciale oplossingen: rook-proof deuren en scheidingswanden MB-45d (S30-klasse) en ook de tapgatdeur MB-45S.

Folder MB45

aluprofmb45

 

schemat_mb45