Aluprof MB-70

MB-70 is een modern aluminium systeem bedoeld voor de veeleisende thermische en akoestische isolatie van de externe architecturale bouwelementen, zoals: verschillende types van ramen, deuren, en ruimtelijke structuren.

De profielen hebben een een drie-kamer systeem. Structurele diepte van de box is: 70 mm (frame), 79 mm (vleugel), en de deur: 70 mm en 70 mm. Deze veronderstelde diepte van de vleugel en frame geven de indruk van een geheelm,van de buitenkant na het sluiten van de deur.

De MB-70 wordt gekenmerkt door de geweldige waarde van de warmteoverdrachtscoëfficiënt U door het gebruik van speciale afdichtingen en thermische onderbrekingen. Dit is belangrijk in een tijdperk van toenemende behoefte aan energie-beheer en de bescherming van het milieu.

Het systeem maakt gebruik van een geprofileerde thermische onderbrekingen in de omega-vorm, met een breedte van 34 (het venster) en 24 (deur) mm met glasvezel versterkt polyamide. Aangeboden vorm van afstandhouders verhoogt de stijfheid profielen voor platte gewrichten en bevordert uitdroging secties waardoor een adequate thermische isolatie in alle weersomstandigheden wordt gegarandeerd.

Het systeem maakt het gebruik van sets van glas met een dikte van 21 mm tot 57 mm in het venster en van 12 mm tot 48 mm in vaste ramen en deuren mogelijk. Dit brede scala van beglazingsdikte garandeert het gebruik van alle standaard-en aangepaste vensters.

Grote selectie van kleuren in het palet om de standaard aan de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen. Kleur coating worden uitgevoerd door poedercoating of anodisatie.

De MB-70 is de basis voor oplossingen met een hogere thermische isolatie: MB-70 HI, MB-70US en voor een warme wand gebaseerd op de- MB-70CW HI .

Folder Aluprof MB-70

profile-aluprof-mb-70-hi

schemat_mb70