Dorpels

Raamdorpels

Een raamdorpel dient op de eerste plaats uiteraard functioneel te zijn, maar het is ook belangrijk dat de raamdorpel goed bij uw woning en uw smaak past.

Veel mensen kiezen ervoor om de traditionele raamdorpel te laten vervangen voor een hardstenen raamdorpel. vanwege de prachtige uitstraling, de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid.

Hardsteen

Een hardsteen dorpel is zeer aan te raden wanneer u op zoek bent naar een dorpel van hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van duurzaamheid.

Daarnaast kan een hardsteen dorpel ervoor zorgen dat kleine hoogteverschillen in de vloeren aan beide zijden niet opvallen en is de hardsteen dorpel in vorm aan te passen aan de plaats waar deze zal worden gelegd.

Zo is er een hardsteen dorpel met een afgeschuinde bovenkant maar kunt u ook kiezen voor een vlakke bovenzijde

Dorpels

BUVA IsoStone

De BUVA IsoStone onderdorpel is gemaakt van lichtgewicht glasvezelversterkt kunststof.

Er zijn verschillende typen dorpels leverbaar voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende deuren. Dit zorgt ervoor dat deze onderdorpels toepasbaar zijn voor nagenoeg elke situatie.

Voordelen BUVA IsoStone dorpels:

  • laag gewicht
  • ijzersterk en breukvast
  • hoge isolatiewaarde
  • op maat geproduceerd
  • toepasbaar in nagenoeg elke situatie

Deze onderdorpels zijn leverbaar in de kleuren zwart(effen) of grijs(natuursteen structuur)

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?