Fabriek & techniek

Fabriek & techniek

Onze houten kozijnen zijn met de grootste zorg samengesteld uit de meest duurzame en milieuvriendelijke materialen voor een optimaal bedieningsgemak en lange levensduur.

Aan de basis ligt het hout, in de meeste gevallen grenen maar ook hardhout zoals meranti,  mahoni, eiken worden veelvuldig toegepast.

Wij verwerken in onze kozijnen houtsoorten van hoge kwaliteit, waardoor U jaren lang plezier zult hebben van uw nieuwe houten kozijnen.

Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en gebruiken wij alleen maar FSC-keur hout. HASTBO verwerkt gelamineerde delen hout in onze kozijnen.

 

Deze delen bestaan (afhankelijk van de profieldikte) uit 3 tot 6 lagen, en zorgt voor een solide basis voor uw houten kozijn. Door het werken in lagen kan het hout niet meer kromtrekken, de ene laag heft de werking van de andere laag op waardoor het hout maar een minimale werking heeft. Deze lagen zijn onder hoge druk verlijmd en kunnen niet meer van elkaar gescheiden worden.

Dit gelaagde hout wordt door middel van diverse machines in het door U gewenste model gefreesd en voorzien van alle nodige sleuven en gaten voor onder andere het hang en sluitwerk en de afdichtingsrubbers. Hierna worden de eventuele ornamenten, sierlijsten, en glasroeden  gemonteerd. Deze worden meestal toegepast bij oude gebouwen en monumentale panden, waarvan het karakteristieke aanzicht behouden moet blijven.

Na dit proces worden de kozijnen geimpregneerd, gegrond en vervolgens 2 x in de door u gekozen kleur gespoten.

U kozijnen worden hierna voor zien van het gewenste glas en hang en sluitwerk.

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?