Kunststof kozijnen

Duurzaamheid en esthetiek in één

kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder in Nederland en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze moderne en veelzijdige kozijnen bieden tal van voordelen voor zowel huiseigenaren als de planeet.

Een van de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen is hun duurzaamheid. In vergelijking met houten kozijnen hebben kunststof kozijnen een veel langere levensduur. Ze zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden, zoals regen, wind of fel zonlicht, en behouden hun kwaliteit en esthetiek gedurende vele jaren. Daarnaast vereisen ze weinig onderhoud, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.

Isolatie:

Naast duurzaamheid bieden kunststof kozijnen ook uitstekende isolatie. Ze helpen warmteverlies te verminderen en houden koude lucht buiten, waardoor je energie kunt besparen op verwarming en koeling. Dit heeft niet alleen een positief effect op je maandelijkse energierekening, maar ook op het milieu, doordat je je ecologische voetafdruk verkleint. Bovendien hebben kunststof kozijnen uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan een rustige en comfortabele leefomgeving.

Esthetiek:

Een ander voordeel van kunststof kozijnen is de esthetiek die ze aan je woning kunnen toevoegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor je de perfecte kozijnen kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke smaak en de architectuur van je huis. Of je nu een moderne uitstraling wilt creëren of juist een klassieke, kunststof kozijnen bieden de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen.

Milieuvriendelijk:

Ten slotte zijn kunststof kozijnen ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn volledig recyclebaar en dragen bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt gestort. Daarnaast is het productieproces van kunststof kozijnen veel minder belastend voor het milieu dan dat van traditionele materialen. Door te kiezen voor kunststof kozijnen draag je dus bij aan een duurzamere toekomst.

ALUPLAST IDEAL 7000 NL

De beste keuze.Het Ideal 7000 NL profiel is het meest toegepaste profiel voor de Nederlandse markt. Het profiel kenmerkt zich door zijn inbouwdiepte van 120 mm Dit geeft het kozijn een extra degelijke uitstraling en zorgt ook voor een

7000 NL
Ideal 7000 New

ALUPLAST IDEAL 7000 NEW

Moderne architectuur vraagt om nieuwe standaarden op technisch, functioneel en esthetisch vlak. Ramen op basis van het 7000 New  systeem …

ALUPLAST ENERGETO NEO

Moderne architectuur, Energeto NEO biedt nieuwe ontwerpmogelijkheden die dankzij de vele opties in alle soorten gebouwen passen.  De profielen hebben eenvoudige, …

kleurenwaaier Aluplast

ALUPLAST KLEUREN

Kunststof kozijnen met een houtnerf- of structuur-folie aan de buitenkant zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De kozijnen kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde worden voorzien van de diversen folies. Wij hebben een ruim aanbod …

Aluplast kleuren configurator

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?