Ruime keuze

Vensterbanken zijn mede bepalend voor de uitstraling van uw woning.

Om uw kozijnen mooi af te werken kunt u ervoor kiezen om de vensterbanken door ons te laten vervangen. Wij bieden een grote collectie vensterbanken aan in kunststof, composiet en hardsteen aan, bekijk hier ons assortiment.

 

 

Lignodur kunststof vensterbanken

Lignodur biedt een breed scala aan modellen en kleuren. Zo zijn er de traditionele modellen met een brede of een smalle voorzijde verkrijgbaar in diverse kleuren.

De kracht van onze Lignodur vensterbanken ligt in de robuuste toplaag. Deze toplaag is niet alleen ongelooflijk bestand tegen krassen en stoten, maar ook vrijwel immuun voor de invloeden van warmte en zonlicht. Dit betekent dat uw vensterbanken er jarenlang als nieuw zullen uitzien, zelfs bij blootstelling aan de meest veeleisende omgevingen.

Naast hun visuele aantrekkingskracht bieden onze Lignodur vensterbanken ook praktische voordelen. Ze zijn vochtbestendig, wat betekent dat ze niet zullen kromtrekken of verslechteren in vochtige omstandigheden. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende lengtes, variërend van 2 meter tot maar liefst 6 meter, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten projecten.

Last but not least, benadrukken we graag dat onze Lignodur vensterbanken volledig recyclebaar zijn. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en dit aspect van onze producten onderstreept ons streven naar een groenere toekomst.

Voor renovatie toepassingen zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing.

Natuursteen, marmer & composiet vensterbanken

Deze vensterbanken hebben een luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en diktes.

Door ons brede assortiment van verschillende gesteentes en afwerkingen, bent u altijd verzekerd van een natuurstenen vensterbank die past bij uw interieur.

Waar u ook voor kiest, ons vakmanschap staat garant voor een maatwerk eindproduct met een natuurlijke uitstraling én lange levensduur.

Onze natuursteen vensterbanken zijn beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen, bij maatwerk zijn lengtes uit één deel tot 2200 mm mogelijk.