Vensterbanken

Ontdek onze soorten vensterbanken

Ruime keuze

Vensterbanken zijn mede bepalend voor de uitstraling van uw woning.

Om uw kozijnen mooi af te werken kunt u ervoor kiezen om de vensterbanken door ons te laten vervangen. Wij bieden een grote collectie vensterbanken aan in kunststof, composiet en hardsteen aan, bekijk hier ons assortiment.

Lignodur kunststof vensterbanken

Lignodur biedt een breed scala aan modellen en kleuren. Zo zijn er de traditionele modellen met een brede of een smalle voorzijde verkrijgbaar in diverse kleuren.

De kracht van onze Lignodur vensterbanken ligt in de robuuste toplaag. Deze toplaag is niet alleen ongelooflijk bestand tegen krassen en stoten, maar ook vrijwel immuun voor de invloeden van warmte en zonlicht. Dit betekent dat uw vensterbanken er jarenlang als nieuw zullen uitzien, zelfs bij blootstelling aan de meest veeleisende omgevingen.

Naast hun visuele aantrekkingskracht bieden onze Lignodur vensterbanken ook praktische voordelen. Ze zijn vochtbestendig, wat betekent dat ze niet zullen kromtrekken of verslechteren in vochtige omstandigheden. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende lengtes, variërend van 2 meter tot maar liefst 6 meter, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten projecten.

Last but not least, benadrukken we graag dat onze Lignodur vensterbanken volledig recyclebaar zijn. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, en dit aspect van onze producten onderstreept ons streven naar een groenere toekomst.

Voor renovatie toepassingen zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing.

LIGNODUR VENSTERBANK

De Lignodur vensterbank is een kwalitatief zeer hoogwaardige vensterbank, door haar uiterst sterke slag- en krasvaste toplaag. Daarnaast onderscheiden de Lignodur vensterbanken zich door haar elegant passende eindkappen. De Lignodur vensterbank …

LIGNODUR OVERZETVENSTERBANK

Kunststof overzetvensterbanken zijn vooral geschikt voor renovatie projecten en kunnen over bijna alle bestaande vensterbanken worden gezet. Met de Lignodur overzetvensterbank kunt u zonder ingrijpend te verbouwen op een stijlvolle en …

LIGNODUR STONE VENSTERBANK

De Lignodur Stone vensterbank 25cm is voorzien van een facetgeslepen rand, wat zorgt voor een bijzonder realistische natuursteen uitstraling. Met de bijbehorende eindkap verzeker je jezelf van een strak afgewerkt project. Het grootste …

Natuursteen, marmer & composiet vensterbanken

Deze vensterbanken hebben een luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en diktes.

Door ons brede assortiment van verschillende gesteentes en afwerkingen, bent u altijd verzekerd van een natuurstenen vensterbank die past bij uw interieur.

Waar u ook voor kiest, ons vakmanschap staat garant voor een maatwerk eindproduct met een natuurlijke uitstraling én lange levensduur.

Onze natuursteen vensterbanken zijn beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen, bij maatwerk zijn lengtes uit één deel tot 2200 mm mogelijk. 

BELGISCH HARDSTEEN

Een karakteristieke vensterbank.Een mooie blauwgrijze vensterbank van Belgisch hardsteen / arduin voor binnen, met een sfeervolle en stoere look, vervaardigd uit topkwaliteit hardsteenuit de Belgiche Ardennen. U heeft de keuze tussen ‘licht …

MARMERCOMPOSIET VENSTERBANKEN

Een marmer-composiet vensterbank.Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. U kunt kiezen uit marmercomposiet en kwartscomposiet. Marmer composiet biedt …

KWARTSCOMPOSIET VENSTERBANKEN

Een kwarts composiet vensterbank.Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. U kunt kiezen uit marmercomposiet en kwartscomposiet. Marmer composiet biedt …

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?