Een kwarts composiet vensterbank.

Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen.

U kunt kiezen uit marmercomposiet en kwartscomposiet. Marmer composiet biedt een optimale prijs - kwaliteit verhouding en voor het 'beste van het beste' kiest u voor kwartscomposiet. Wat uw keuze ook wordt, iedere vensterbank van composiet wordt vakkundig op maat gezaagd en secuur afgewerkt, 

Wat is nu precies het verschil tussen marmer - en kwartscomposiet? Heel simpel gesteld is marmer composiet prijstechnisch gezien voordeliger en kwartscomposiet harder, sterker en kras-vaster.

In het geval van vensterbanken wordt veelal gekozen voor marmer composiet. Marmer composiet biedt dezelfde voordelen, echter is - in verhouding met kwartscomposiet wat minder hard. Daarnaast is kwartscomposiet een stuk beter bestand tegen krassen en vlekken. Omdat een vensterbank in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmercomposiet prijstechnisch gezien veelal de meest interessante optie. Gaat uw vensterbank wel (actief) belast worden, wilt u geen risico lopen met krassen / vlekken, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is een vensterbank van kwartscomposiet zeker het overwegen waard!