Kunststof kozijnen, Aluplast

Zijn mijn kozijnen aan vervanging toe?

Voelt u in uw woning koude tocht? Dan is het aan te raden om uw kozijnen te vervangen. Uw woning krijgt weer een frisse uitstraling, maar ook uw energierekening gaat aanzienlijk omlaag. Als u uw kozijn op tijd laat vervangen, dan zorgt u er uiteraard ook voor dat kleine gebreken niet erger kunnen worden.

Soorten kozijnen

Als u besluit nieuwe kozijnen te nemen, dan is de materiaalkeuze een belangrijke volgende stap. Het voordeel van een nieuw kozijn is dat u de gelegenheid heeft om het materiaal te laten aansluiten bij uw woonwensen. Ieder materiaal heeft een andere uitstraling en onderhoud is vaak ook een belangrijk criterium. Bij Hastbo kunt u keuze maken uit de volgende materialen:

 • Kunststof kozijnen: weinig onderhoud en goede isolatie.
 • Aluminium kozijnen: weinig onderhoud, sterk materiaal en geschikt voor grote glasoppervlakken
 • Houten kozijnen: duurzaam materiaal, goed bewerkbaar en veelzijdig

Kunststof kozijnen van de merken Aluplast en Veka

Hastbo importeert kunststof kozijnen van het merk Aluplast en Veka. Aluplast staat bekend om haar technologische en innovatieve kwaliteit. et kunststof kozijnen van Aluplast kiest U daarom voor kwaliteit, een modern design en duurzaamheid. Veka is wereldwijd een toonaangevend bedrijf voor de productie van kunststof profielen voor ramen en deuren- met 19 dochtermaatschappijen op drie continenten.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengt ongekend veel volgende voordelen met zich mee:

 • De gebruiker heeft minimaal onderhoud.Kunststof kozijnen zijn vrijwel niet elektrostatisch, dit wil zeggen dat zij niet stoffig worden of viezigheid aantrekken.
 • Kunststof kozijnen helpen bij het besparen van energie, omdat zij goed isoleren,mede door de dubbele beglazing ( nu ook met drie dubbele beglazing mogelijk).
 • Kunststof kozijnen zijn brandveilig, omdat het kozijn zelfdovend is, maar ook moeilijk ontvlambaar.
 • Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur, de voorspelling is dat een kunststof kozijn minimaal 50 jaren kan meegaan. Aan de andere kant zijn kunststof kozijnen goed opgewassen tegen alcoholen, minerale vetten (oliën), zouten en zuren die niet oxideren. De lijst met voordelen bevat nog meer punten, maar deze zijn hieronder opgesomd net als de kleuren van kunststof kozijnen.
 • De binnenzijde van een kunststof kozijn kan anders gekleurd worden dan de buitenzijde van het kozijn.
 • Kunststof kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met houtnerf structuur, waardoor de uitstraling van een klassiek houten kozijn gecreëerd wordt.
 • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Voor de productie wordt ruwe aardolie gebruikt, maar ook bijvoorbeeld zout. Tevens wordt geen groot beroep gedaan op energievoorraad.
 • Kwaliteit is het belangrijkste aspect.De aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen gaat om een investering. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom niet een pré maar een must.erker-aluplast-denhaag

Voldoet aan alle eisen en normeringen in Nederland

Bij ons bestelt u kunststof kozijnen die voldoen aan alle eisen en normeringen in Nederland. Maar ook al is de kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid 100% in orde. Daarnaast willen we dat de kunststof kozijnen maximaal inbraak werend zijn. Onze kozijnen voldoen daarom ook aan de hoge inbraak werende eisen van het SKG-2 keurwerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen, ook wel PKVW genoemd.

Kunststof kozijnen financieren?

Wilt U uw kunststof kozijnen financieren dan hebben wij nog een gunstige aanbieding voor U. Zo kunt U met een lage maandelijkse kosten toch genieten van het voordeel van onze producten. Hastbo levert ook kunststof schuifpuien, kunststof deuren, kunststof deurpanelen. Kijk in de onderstaande categorieën voor meer informatie. 

Aluplast kozijnen
Aluplast kozijnen

                    Veka kozijnen                          SKG politiekeur kozijnen                   

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :

Knikarmscherm aanbieding

De knikarmschermen zijn bij ons in de aanbieding.