Kunststof kozijnen van het merk Aluplast 

Kunststof kozijnen van het merk Aluplast staan bekend om haar technologische en innovatieve kwaliteit. Met kunststof kozijnen van Aluplast kiest U daarom voor kwaliteit, een modern design en duurzaamheid.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee:

  • De gebruiker heeft minimaal onderhoud. Kunststof kozijnen zijn vrijwel niet elektrostatisch, dit wil zeggen dat zij niet stoffig worden of viezigheid aantrekken.
  • Kunststof kozijnen helpen bij het besparen van energie, omdat zij goed isoleren. Dit komt mede door de dubbele of driedubbele beglazing
  • Kunststof kozijnen zijn brandveilig, omdat het kozijn zelfdovend is, maar ook moeilijk ontvlambaar.
  • De binnenzijde van een kunststof kozijn kan anders gekleurd worden dan de buitenzijde van het kozijn.
  • Kunststof kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met houtnerf structuur, waardoor de uitstraling van een klassiek houten kozijn gecreëerd wordt.
  • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk. Voor de productie wordt ruwe aardolie gebruikt, maar ook bijvoorbeeld zout. Tevens wordt geen groot beroep gedaan op energievoorraad.
  • Kwaliteit is het belangrijkste aspect. De aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen gaat om een investering. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom niet een pré maar een must.erker-aluplast-denhaag

Voldoet aan alle eisen en normeringen in Nederland

Bij ons bestelt u kunststof kozijnen die voldoen aan alle eisen en normeringen in Nederland. Maar ook al is de kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid 100% in orde. Daarnaast willen we dat de kunststof kozijnen maximaal inbraak werend zijn. Onze kozijnen voldoen daarom ook aan de hoge inbraak werende eisen van het SKG-2 keurwerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen, ook wel PKVW genoemd.

 

Hastbo levert ook kunststof schuifpuien, kunststof deuren, kunststof deurpanelen. Kijk in de onderstaande categorieën voor meer informatie. 

Aluplast kozijnen                   SKG politiekeur kozijnen

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :