ideal-4000-classicline (1)          ideal-4000-softline        ideal-4000-roundline

               Aluplast Ideal 4000 FLV                                           Aluplast Ideal 4000 roundline                                     Aluplast Ideal 4000 softline

 

 

ideal_4000_drawing

 

 

Systeem met een diepte van 70 mm, met externe afdichting, 5-6 kamer. Systeem Ideal 4000 is een nieuwe generatie van profielen, die reeds aan de eisen van de ramen in de toekomst voldoet. Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste comfort van wonen. Sterk profiel met een breedte van 70 mm en een grote kamer voor de stalen wapening zorgen voor een optimale statische parameters en laten de uitvoering van groot formaat ramen mogelijk. Multi-kamer-ontwerp zorgt voor de hoge thermische en akoestische isolatie. Harmonieus en origineel design, gecombineerd met een grote aantal systeemoplossingen zorgt voor onbeperkte mogelijkheden om vensters te maken in eigen stijl. Klassieke lijnen van de slanke profielen zijn en garantie van tijdloze elegantie. Voor degenen die op zoek naar uitzonderlijke flexibiliteit zijn bestaat een serie rond lijn, onderscheiden door de zacht uitstraling en milde afronding. Met de afgeronde contouren van de profielen, creeeren zeer aantrekkelijk uiterlijk en zijn geschikt voor een modern interieur. Verschillende soorten glaslatten zorgen voor extra styling en laten het venster beter bij het interieur passen.

Systeem Ideal 4000 is universeel in de toepassingen, zowel in de moderne architectuur; een of meer gezinswoning als voor renovatie. In het tweede geval, waar vaak niet mogelijk is om het venster te vergroten, een bijzonder belangrijk voordeel is, dat de breedte van het frame en de vleugels wordt verlaagd – de oppervlakte van glas vergroot en laat meer licht naar binnen.

Voordelen:

  • 5-6 kamer structuur en diepte van 70 mm voor een optimale thermische en akoestische isolatie (1,3 W/m2K volgens DIN 52619)
  • Grote kamer van wapening zorgt voor voldoende stabiliteit. Esthetische en onzichtbare afdichtingen
  • 15 graden schuine rand van het frame biedt een optimale afvoer van het water
  • Dieper verschoven groef ten opzichte van de rand van het frame maakt het mogelijk om breder blokkade gebruiken en verhoogt zo de weerstand tegen inbraak
  • Extreem duurzame en moderne EPDM afdichtingen zorgen dat de ramen strak zitten en zijn betrouwbaar
  • Compact ontwerp, zachte rondingen en schuine kanten profielen geven een moderne en elegante uitstraling
  • Het gladde oppervlak van het frame maakt reiniging en onderhoud makkelijker

kleurenwaaier aluplast

In de onderstaande pdf vindt uw meer profielen welke wij van Aluplast aanbieden. Voor meer vragen neem gerust contact met ons op.

Aluplast profielenoverzicht