Na de laatste persconferentie van Premier Rutte hebben wij besloten om onze maatregelen iets aan te passen.
 
Wij hebben besloten om onze showroom weer te openen. Echter hebben wij voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten en om te helpen de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan een aantal maatregelen opgesteld voor bezoek aan onze showroom.
 
Graag zouden wij willen vragen om van te voren een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Indien u zonder afspraak komt en wij hebben al klanten in de showroom zouden wij willen vragen om op gepaste afstand te wachten tot wij u kunnen helpen. Ook willen wij de maatregel van 1,5 meter afstand en zo min mogelijk contact handhaven.
 

Telefonisch en via de mail zijn we ook nog gewoon bereikbaar. Offerte aanvragen zullen langer duren dan gebruikelijk omdat ook onze leveranciers maatregelen hebben getroffen. 

 

Vanwege het virus durven wij geen garantie te geven voor de geschatte leveringstermijn, dit omdat steeds meer landen hun grenzen sluiten en strengere controles uitvoeren. Indien u een bestelling bij ons heeft lopen proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. 

 

We informeren u nogmaals wanneer er zich een nieuwe situatie voordoet. 
Wij wensen u en uw gezin veel sterkte en gezondheid toe.

 

Team HASTBO