Markiezen zijn exclusieve zonweringen die worden gekenmerkt door hun fraaie ronde vorm. Vanwege de nostalgische uitstraling zijn deze unieke zonneschermen zeer geschikt voor traditionele woningen. Markiezen zijn verkrijgbaar in diverse designs en uitvoeringen, waardoor deze klassieke buitenzonweringen ook de gevel van een modern huis of gebouw prachtig sieren. Deze windvaste zonwering wordt gekarakteriseerd door de afgesloten zijkanten, waarmee optimale zonwering wordt geboden. Markiezen zijn daarnaast uiterst functioneel en zorgen voor een perfecte bescherming tegen de felle zon, zij-invallend zonlicht, wind, regen en hitte. Een markies wordt voornamelijk uitgevoerd in hout of aluminium.

 

Markiezen die beschikken over moderne materialen

Naast de klassieke vormgeving beschikken markiezen over moderne en onderhoudsvriendelijke materialen. De houten markies is vervaardigd uit  hoogwaardige houtmaterialen wat zorgt voor een kwalitatief en duurzaam product. Daarnaast staat een aluminium markiezen garant voor minimale slijtage en een hoge duurzaamheid.

De buitenzonwering van beide modellen wordt omspannen met een doek welke beschikbaar is in diverse uitvoeringen, patronen en kleuren. Vanwege de grote verscheidenheid aan markiezen zorgen deze authentieke zonweringen op elk type gevel voor een passende uitstraling. Alle sfeervolle elementen en de traditionele vormgeving van een markies dragen bovendien bij aan het creëren van een prachtige en luxe raamdecoratie.

 

Doeken voor uw zonwering

U kunt kiezen uit de grote collectie doeken van Dickson en Swela.