Met een schuifpui heeft men geen draaiende delen welke ruimte in beslag nemen op het terras of in de huiskamer, een ander voordeel is de wind geen grip heeft op de schuifdeur.
HASTBO levert schuipuien in twee varianten: hef-schuif.

De hef-schuifpui heeft een vlakke dorpel waardoor er geen hindernissen ontstaan in het loopvlak, een hef-schuifpui loopt over een vlakke geleiderails en is eventueel uit te voeren als een dubbele deur waar de opening zich in het midden zal bevinden.

De dorpel vrije schuifpuien HS Portal 250 zijn een ideale oplossing voor die mensen die in de nabijheid van de natuur willen zijn en ook veel daglicht in hun huis willen hebben. Het gebruik van speciaal beslag van de firma SIEGENIA maakt het mogelijk dat onze schuifpuien tot 18 meter breed en max. 2,7 meter hoog geproduceerd kunnen worden. Ondanks de grote omvang zijn HS panelen zeer makkelijk te verschuiven. Het speciaal ontworpen ‘warmte profiel’, dat tevens de drempel van het HS paneel vormt, maakt het mogelijk om de bovenkant van de drempel op hetzelfde niveau als de binnenvloer te plaatsen. Het hoogteverschil tussen de binnen- en buitenvloer is slechts 19 mm.

schuifpui 

schuifpui1

 

Zonwering voor buiten

Bent u op zoek naar buiten zonwering? Wij hebben de volgende producten in ons assortiment: