Glazen schuifwand

Terrasoverkappingen, lamellendaken, vouwdaken en glazen schuifwanden

Glazen schuifwand

Of u het nu juist beschut en gezellig of juist fris en luchtig wilt hebben: Met onze profielloze glazen schuifwand beleeft u altijd puur woongenot op uw terras.

Wilt u uw terrasoverkapping uitbreiden met een glazenschuifwand?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Hastbo beschikt over verschillende glazen schuifwanden.
Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en er is ingespeeld op de nieuwste trends.

 

WEINOR W17 EASY

Soft-Closing -Systeem Het glazen schuifwandsysteem van Weinor is standaard uitgerust met een Soft-Closing-Systeem. Dit houdt in dat de glazen vleugels uiterst stil en licht bewogen kunnen worden. Twee verschillende opties zijn hier mogelijk: …

Voordelen glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is ideaal voor uw terras. Een schuifwand zorgt ervoor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen schuifwand voor een schitterende en rustgevende sfeer. Zo kunt u ook bij slecht weer, blijven genieten van uw terras. Heeft u behoefte aan wat frisse lucht? Zet uw schuifwand open!

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?