Luxe overkapping voor huis en tuin

Verleng de seizoenen en geniet onbeperkt van het buitenleven. Rust en ruimte. Schaduw en licht. Open en gesloten. We brengen het beste van beide werelden voor u samen. Vergroot uw outdoor leefruimte met esthetische en innovatieve oplossingen voor exclusieve buitenruimtes. Uw wensen zijn maatgevend. De mogelijkheden inspirerend. De toegevoegde waarde doorslaggevend.

Onze high-end terrasoverkappingen met geïsoleerde lamellendaken zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig naar wens samen te stellen. Voor een comfortabel buitenleven is een overkapping een waardevolle aanwinst voor elke woning, horeca-onderneming en openbare ruimte. Dit systeem bied vele mogelijkheden om de wanden af te sluiten.

Complete tuinkamer realiseren

Het frame van de terrasoverkapping  met lameldak is ontworpen om ook af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld glaswanden. Dit kan ook nog op een later moment. Door de wanden te voorzien van glazen schuifdeuren of glazen vouwwand ontstaat een comfortabele tuinkamer om alle seizoenen te gebruiken. Andere wanden plaatsen kan natuurlijk ook, zowel houten of aluminium louvres, rabatwanden of screens. Voor een speels effect behoort een combinatie ook tot de opties.

Grote terrassen overkappen

CORNELS overkappingen zijn volledig maatwerk en dankzij de modulaire opbouw onbeperkt te koppelen, zo kan elke afmeting gerealiseerd worden.

In feite is terrasoverkapping met lameldak in vrijwel alle weersomstandigheden te gebruiken. Zeker wanneer ook de wanden zijn gesloten, geniet u jaarrond van uw terras.

Waardevolle overkapping voor de horeca

Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met een overkapping is het altijd genieten op uw terras! Voor elke ambiance bieden wij een passende oplossing om op een stijlvolle manier het beste uit uw terras te halen. Bovendien vergroot u met een overkapping de capaciteit van uw horecazaak. Meer ruimte, is meer omzet; zeker wanneer uw gasten zo comfortabel zitten te genieten en langer blijven. De ruime keuze uit diverse wanden als glassystemen, van  glazen schuifwanden tot vouwwanden en producten als screens en louvres zorgen voor optimaal comfort op uw terras. Groot of klein terras voor elke horecagelegenheid bieden we een passen oplossing om jaarrond gasten te ontvangen op het terras.