Optimaal genieten

Met het Cornels Ayla lamellendak geniet uw optimaal van het buitenleven. De Ayla Pro en Max series zijn een ultieme aanvulling van uw woongeluk. Met een lamellen overkapping aan uw huis, in uw tuin of op uw dakterras realiseren wij uw outdoor oase. Deze terrasoverkapping met kantelbare lamellen bieden wij in diverse uitvoeringen.

  • De ALYA Elite serie is luxe model met geïsoleerde lamellen.
  • De ALYA MAX uit de Elite serie is dat deze special ontwikkelt is voor grote overspanningen en heeft ook geïsoleerde lamellen. 
  • de ALYA Pro is een budgetvriendelijk serie voorzien van ranke lamellen zonder isolatie

Bovendien heeft u vele opties voor extra comfort en luxueuze uitstraling, zoals verborgen RGB ledverlichting, dimbare ledverlichting met keuze uit diverse neutrale tinten en uiteraard keuze uit alle RAL-kleuren en diverse coatings. 

Uiteraard maakt u de terrasoverkapping helemaal af door de wanden te sluiten met harmonica vouwwanden, glazen schuifdeuren , screen of aluminium wandelementen van Cornels. Zo bieden wij u een complete tuinkamer.

Al onze overkappingen ontwerpen we speciaal op maat voor u. Ook in een inbouw lamellendak in een bestaande constructie behoort tot de ongekende opties. Uw wensen zijn maatgevend. De mogelijkheden inspirerend. De toegevoegde waarde doorslaggevend.

De voordelen van kantelbare lamellen

De zon weren of juist toelaten op uw terras met lamellen in het dak van de overkapping. Spelen met lichtinval. Mooie schaduwlijnen creëren. Subtiel licht. Door het kantellen van de lamellen van de terrasoverkapping bepaalt u de mate van zon en schaduw. Uiteraard sluit u bij regenval of sneeuw de lamellen.

Met kantelbare lamellen uit onze ALYA Pro en Elite series verwezenlijkt u een luxe, strakke buitenruimte. Dankzij het maatwerk passend in elke woonstijl. Wanneer u de wanden sluit met onze glassystemen, louvres en screens ontstaat eencomplete tuinkamer. Eindeloos genieten met vrienden en familie van het heerlijke buitenleven.

Inbouw lamellendak

Het integreren van lamellendaken (en vouwdaken) in een bestaande constructie passen onze dealers ook toe. Wilt u de sfeer van een houten veranda combineren met de moderne gemakken van het lamellendak? Zowel onze kantelbare lamellendaken ALYA CORNELS series als onze inschuifbaar lamellendak POLLUX CORNELS Elite serie als het dak dat beiden functies combineert AVIOR CORNELS serie passen we toe in houten veranda en tuinkamers. Sfeervol, licht en ruimtelijk.

En wat dacht u van terrassen van appartementen of penthouses? Ook hier zien we steeds meer luxe buitenruimtes voorzien van lamellendak ontstaan of ontworpen om toe te passen in de bestaande constructies.