Sublime luxury

Verhef uw buitenleven naar een hoger niveau met onze high quality terrasoverkappingen met lamellendak. Met een lamellen overkapping aan uw huis, in uw tuin of op uw dakterras realiseren wij uw outdoor oase. Ons meest exclusieve lamellen terrasoverkapping is de CORNELS AVIOR Elite serie.  AVIOR combineert 2 functionaliteiten: lamellen die zowel kantelen als inschuiven. De inschuifbare en kantelbare lamellen leveren we standaard geïsoleerd. 

Bovendien heeft u vele opties voor extra comfort en luxueuze uitstraling, zoals verborgen RGB ledverlichting, dimbare ledverlichting met keuze uit diverse neutrale tinten en uiteraard keuze uit alle RAL-kleuren en diverse coatings. 

Uiteraard maakt u de terrasoverkapping helemaal af door de wanden te sluiten met harmonica vouwwanden, glazen schuifdeuren , screen of aluminium wandelementen van Cornels. Zo bieden wij u een complete tuinkamer.

Al onze overkappingen ontwerpen we speciaal op maat voor u. Ook in een inbouw lamellendak in een bestaande constructie behoort tot de ongekende opties. Uw wensen zijn maatgevend. De mogelijkheden inspirerend. De toegevoegde waarde doorslaggevend.

Ultiem: inschuifbare & kantelbare lamellen

Het unieke van onze AVIOR Elite serie is de dubbele functie: kantelbare én inschuifbare lamellen. Dankzij dit ingenieuze lamellendak past u de omstandigheden op het terras altijd volledig aan op uw wensen en de weersomstandigheden.

Met de functie kantelbare lamellen speelt u met licht. Creëert u de mooiste schaduwlijnen. En bepaalt u zelf de mate van zon op uw terras. Kantel de lamellen om de zon te weren of juist toe te laten. Volledig schaduw bieden, kan door het dak volledig te sluiten. Het gesloten dak is bovendien volledig waterdicht, dus dat is aangenaam buiten zitten in regenachtige omstandigheden. Wanneer u juist graag volledig van de zon wilt kunnen genieten, zonder belemmeringen. Wanneer u volop wilt profiteren van het daglicht, dan is een inschuifbaar lamellendak ideaal. Met een druk op de knop schuift u de lamellen opzij en ontstaat een open ruimte.

Inbouw lamellendak

Het integreren van lamellendaken (en vouwdaken) in een bestaande constructie passen onze dealers ook toe. Wilt u de sfeer van een houten veranda combineren met de moderne gemakken van het lamellendak? Zowel onze kantelbare lamellendaken ALYA CORNELS series als onze inschuifbaar lamellendak POLLUX CORNELS Elite serie als het dak dat beiden functies combineert AVIOR CORNELS serie passen we toe in houten veranda en tuinkamers. Sfeervol, licht en ruimtelijk.

En wat dacht u van terrassen van appartementen of penthouses? Ook hier zien we steeds meer luxe buitenruimtes voorzien van lamellendak ontstaan of ontworpen om toe te passen in de bestaande constructies.