Deze vrijstaande overkapping met gewelfd dak is zeer stijlvol. Leverbaar met enkele motor zodat het dak naar één richting opent als met dubbele motor om in twee richtingen te openen. 

De Cornels Castor is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: 
  • CASTOR 1 Base serie (maximale uitval 7 meter)
  • CASTOR 1 Pro serie (maximale uitval 11 meter)
  • CASTOR 2 Base serie (maximale uitval 14 meter)
  • CASTOR 2 Pro serie (maximale uitval 22 meter)

Zeer geschikt voor grote zakelijke projecten, maar ook als sfeervolle vrijstaande overkapping bij een particulier. Dankzij ons maatwerk is welke vorm te realiseren. Neem contact op voor specifieke wensen.

Vierseizoenenterras voor de horeca

Gasten ontvangen op het terras, elke dag van het jaar. Wilt u niet meer afhankelijk zijn van het weer? Wilt u meer (buiten)ruimte creëren voor uw horecagelegenheid? Uw gasten een aantrekkelijke, comfortabele plek bieden waar zij lang genieten van uw kaart? Geheel in uw huisstijl? De c0mplete terrasoverkapping met vouwdak brengt uw terrasoverkapping in de juiste sfeer. Gasten genieten optimaal van de omgeving en het buitenleven.

Onze overkapping met vouwdak is meest gevraagd bij de horeca. Dankzij de modulaire opbouw bedient u het dak in segmenten. Zo biedt u uw gasten een plek in de schaduw als ook in de zon, indien gewenst. Dimbare ledverlichting geïntegreerd in de baleinen van het vouwdak bieden sfeervol licht. De ruime keuze uit diverse wanden als glassystemen, van  glazen schuifwanden tot vouwwanden en producten als screens en louvres zorgen voor optimaal comfort op uw terras. Groot of klein terras voor elke horecagelegenheid bieden we een passen oplossing om jaarrond gasten te ontvangen op het terras.

All time favourite

Uitnodigende ruimte om in alle seizoenen te ontspannen. Optimaal comfort en elegant design. Slank en robuust. Het vouwdak zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. Wegdromen in de eerste voorjaarszon. Relaxen in de aangename schaduw op warme zomerdagen. Knus en beschut op het terras in de gure weken van het jaar. Voor iedere manier van wonen of ondernemen een passende oplossing.