Al 20 jaar vertrouwd :

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

 

Kwaliteit en vakmanschap:
Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant. 

 

Maatwerk oplossingen:
Bij HASTBO begrijpen ze dat elk huis uniek is en iedereen andere behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar kozijnen zonwering voor uw ramen, terras of veranda, HASTBO zal samen met u de beste oplossing vinden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Ons professionele team van medewerkers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw project.

 

Energiezuinigheid en comfort:
Veel van onze producten bieden talrijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en comfort. Onze kozijnen met hoge isolatiewaardes zorgen in de koude dagen voor een lage energierekening en een behaagelijk comfort. Door het installeren van zonwering kunt u de temperatuur in uw huis aanzienlijk verlagen, waardoor u energiekosten bespaart en een aangename leefomgeving creëert, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Bovendien helpt zonwering ook om schadelijke UV-straling te verminderen, waardoor uw meubels en interieur langer meegaan.

 

Professionele montage en service:
Bij HASTBO eindigt de dienstverlening niet bij de verkoop. Het ervaren montageteam zorgt ervoor dat uw producten professioneel en nauwkeurig wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en afwerking. Bovendien staat HASTBO altijd klaar om indien gewenst onderhoud en reparaties uit te voeren, zodat u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

 

Conclusie:
Met 20 jaar ervaring als betrouwbare leverancier van kozijnen, zonwering en raamdecoratie is HASTBO de ideale partner. Met ons uitgebreide assortiment en ons toegewijde team van professionals zorgen wij ervoor dat uw project een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat HASTBO voor u kan betekenen.

Ruim Assortiment:

HASTBO heeft een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen om uw huis te isoleren tegen de de kou of juist te beschermen tegen de felle zonnestralen en de hitte van de zomer. Ons assortiment is zeer uitgebreid en wij kunnen juist om deze reden altijd een passende oplossing voor uw wensen bieden. Wij bieden een totaalpakket waardoor u als klant 1 aanspeekpunt heeft .

 

Kozijnen (ramen & deuren) :

Bij HASTBO bieden we een breed assortiment aan kozijnen, variërend van kunststof, aluminium en hout tot op maat gemaakte oplossingen. Maar we gaan verder dan alleen functionaliteit - voor klassieke en monumentale gebouwen leveren we ook houten kozijnen met prachtige ornamenten en glasroedes, waardoor uw pand zijn historische uitstraling behoudt.

 

Zonwering :

Of het nu gaat om bescherming tegen de felle zon of het creëren van privacy, onze zonweringsprodukten bieden tal van opties. Voor het creëren van privacy en een aangename sfeer in huis hebben wij een groot scala aan producten van gerenomeerde merken. Van rolluiken, screens, of buitenjalouzieën tot markiezen en knikarmschermen, we hebben voor elk raam en elke behoefte de perfecte oplossing.

 

Raamdecoratie :

Ook voor jaloezieën, shutters, sheerlights, plisse-gordijnen, duette's, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, en folds bent u bij ons op het juiste adres.

 

Glasoases en Lamellendaken:
Wilt u optimaal genieten van uw buitenruimte, zelfs bij minder zonnig weer? Onze glasoases bieden beschutting tegen wind en regen, terwijl u toch kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast bieden onze lamellendaken flexibele zonwering voor uw terras, waarbij u zelf de mate van schaduw en zoninval kunt regelen.

 

Garagedeuren, Toegangspoorten en Hekwerk :

Naast kozijnen en zonwering biedt HASTBO ook garagedeuren, toegangspoorten en hekwerk aan, Kijk op onze website voor meer informatie.

 

Gevelbekleding :

Om uw dakkapel, dakrand of gevel een nieuwe frisse look te geven bieden wij ook gevelbekleding aan, Ons assortiment omvat diverse materialen en stijlen, zodat u de perfecte afwerking kunt kiezen die past bij uw woning of bedrijfspand.