Bestelproces, offertes, levertijden ect.

Prijsopgave:

U kunt bij ons een prijsopgave opvragen per e-mail, per telefoon, in onze showroom of via ons contactformulier op onze website. Om een zorgvuldige berekening voor u te kunnen maken verzoeken wij u om zo goed mogelijk uw wensen kenbaar te maken, zoals bijvoorbeeld: gewenste product(en), afmetingen, kleuren, etc. Wij bereiden dan een vrijblijvende offerte op de door u verstrekte gegevens. Indien u de offerte interessant vind dan kunt u bij ons ook een definitieve inmeet/advies afspraak maken op locatie, hiermee voorkomt u verkeerde maatvoeringen en andere ongemakken.


Inmeet / advies afspraak:

Tijdens deze afspraak op locatie kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze producten, tevens kunnen wij de gewenste producten technisch inmeten. Op basis van deze informatie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte met hierin de juiste maatvoeringen en product-specificaties. 


Offerte / prijsopgave:

Enkele dagen na uw prijsaanvraag ontvangt u van ons een gedetailleerde vrijblijvende offerte. Hierin vind u de product-specificaties en de eventuele tekeningen met de daarbij behorende prijzen. Wij verzoeken u deze offerte uitvoerig te bestuderen en eventuele wijzigingen of opmerkingen met ons te communiceren, indien nodig passen wij hierna de offerte aan. Al onze offertes zijn onder voorbehoud en niet bindend prijswijzigingen zijn voorbehouden. De geldigheid van onze offerte is standaard 14 dagen na offertedatum.


Bestellen:
Indien u een of meerdere artikelen wilt bestellen ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Wij verzoeken u deze opdrachtbevestiging te controleren of deze conform uw wensen is. Bij twijfels verzoeken wij u contact op te nemen met ons om eventueel aanvullende uitleg te verstrekken. Indien de opdrachtbevestiging niet conform uw wensen is passen wij deze aan en ontvangt u een nieuwe opdrachtbevestiging. Indien de opdrachtbevestiging volgens uw wensen is dan verzoeken wij u de door ons uitgebrachte opdracht-bevestiging ondertekend retour te sturen per post of e-mail. Na ontvangst van de door u ondertekende opdracht- bevestiging ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur. Na ontvangst van de aanbetaling worden de door u gewenste artikelen besteld bij onze toeleverancier/fabrikant.


Levertijden:

De verwachte levertijden van onze producten worden aangegeven op onze opdrachtbevestigingen. Omdat wij per opdracht afhankelijk kunnen zijn van meerdere toeleveranciers, fabrieken en transporteurs zijn onze levertermijnen indicatief en niet bindend. Er kunnen geen rechten of plichten aan het overschrijden van de levertermijn worden ontleend.


Afhalen/leveren:

Zodra de door u bestelde artikelen voorradig zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U kunt de door u bestelde producten op afspraak afhalen op ons magazijn te Venlo. Indien gewenst kunnen wij op afspraak ook de artikelen op de door u gewenste locatie laten bezorgen. Hiervoor geld een standaard bezorgtarief van € 195,- inclusief BTW


Montage:

Alle montagewerkzaamheden van onze producten worden uitgevoerd door onze eigen monteurs maar soms ook uitbesteed aan professionele montage bedrijven in diversen regio's in Nederland. Deze zijn vakkundig en gespecialiseerd in de diverse montagewerkzaamheden van onze producten.

Indien u ervoor heeft gekozen om de producten te laten monteren worden de door u bestelde artikelen bezorgd door het desbetreffende montageteam. Nadat de door u bestelde producten bij ons zijn gearriveerd zullen zij contact met u opnemen en een afspraak inplannen. U dient er rekening mee te houden dat de ruimtes waar de montage plaats gaat vinden vrij toegankelijk moeten zijn. De kosten van de montage en eventuele andere werkzaamheden rekent u af bij de desbetreffende monteur.

 

Betalingen:

Bij plaatsen van een opdracht vragen wij een aanbetaling van 40% over de bestelde producten. Dit is noodzakelijk omdat al onze producten speciaal voor u op maat, kleur en aan de hand van uw wensen worden geproduceerd. Zodra de producten worden afgehaald of afgeleverd dan dient de overige 60% van de factuur te worden voldaan. Betalingen kunnen bij ons contant of via een overboeking worden voldaan, ook is het mogelijk deze (voorafgaande aan de levering) per bank over te schrijven. Bij bankoverschrijvingen dient u er rekening mee te houden dat deze voor uitleveren van de producten op
onze rekening zijn bijgeschreven. Bij gebruikmaking van een bouwdepot dient u er rekening mee te houden dat de factuur al ruim van tevoren ingediend moet worden bij u bank i.v.m. verwerkingstijd.

 

Annuleren:

Na ontvangst van de door ondertekende opdrachtbevestiging en de aanbetaling is het niet meer mogelijk om de opdracht te annuleren. Indien u toch afziet van de bestelling worden er annuleringskosten in rekening gebracht welke gelijk staan aan de aanbetaling.


Garantie:

Op al onze artikelen geld een standaard fabrieksgarantie welke op de opdrachtbevestiging vermeld staat. Deze garantie geldt alleen als de bestelde artikelen vakkundig door u of onze monteurs zijn gemonteerd en bij normaal gebruik. Indien er schade ontstaan is door onkundig gebruik of door eigen toedoen zullen er herstelkosten in rekening worden gebracht.

 

Servicecontract:

Indien u kiest voor een servicecontract zullen wij 2x per jaar bij u op locatie de producten controleren en waar nodig opnieuw afstellen. Ook kleine reparatie zijn inbegrepen in dit contract, informeer naar onze mogelijkheden.


Controle:

Bij het afhalen of na levering van de producten wordt u verzocht deze te controleren op juistheid conform opdracht-bevestiging en eventuele beschadigingen. Indien een product niet conform opdrachtbevestiging of beschadigd is dan kan het product kosteloos worden geretourneerd en eventueel opnieuw worden besteld.