Contact

Contactformulier

Contactformulier

Contactgegevens

HASTBO Trading

Groethofstraat 101

5916 PA Venlo

077-3540000

E-mail adressen

info@hastbo.com – Algemene informatie

 

verkoop@hastbo.com – Verkoop gerealteerde vragen

 

service@hastbo.com – Service gerelateerde vragen

 

administratie@hastbo.com – Facturatie & administratieve vragen

 

inkoop@hastbo.com – Voor toeleveranciers

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 uur – 17:00 uur

Zaterdag & Zondag: gesloten

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08.30 tot 17.00. In het weekend zijn wij gesloten.

Helaas kunnen wij niet zomaar een prijs noemen zonder dat wij weten wat u precies wilt. Hiervoor bespreken we het eerst samen, en vanuit daar maken wij een (eventuele) offerte op en sturen wij die door.

NOG NIET INGEVULD!

NOG NIET INGEVULD!

NOG NIET INGEVULD!

NOG NIET INGEVULD!

Marcel Stienen
Marcel Stienen
2024-01-28
De afgelopen 2 jaren zijn alle kozijnen en ramen op de boven en benedenverdieping vervangen door Jeffrey/Hastbo. Zowel de begeleiding en de goede adviezen vooraf door Tamara, alsook de montage en afwerking zijn keurig en netjes verlopen. We zijn hartstikke tevreden en kunnen Hastbo van harte aanbevelen.
Divera Jaspers
Divera Jaspers
2023-09-11
Ik had een groot probleem met mijn zonnescherm die uitstond 8,5 mtr breed en uitval 4 mtr. Door een mankement kreeg ik het scherm niet meer omhoog. Maandagmorgen heel wat bedrijven in en rondom Venlo gebeld maar niemand die mij wilde mij helpen totdat ik Jeffrey van Hastbo aan de telefoon kreeg. Jeffrey was heel behulpzaam en kwam het probleem gelijk oplossen. Fantastische service 👍👍 Hastbo krijgt van mij de warme douche uitgereikt 🤗🤗
A B
A B
2022-05-05
Voor ons winkelpand een nieuwe harmonicapui gekocht in hartje Venlo. Alles uitstekend verlopen, levertijd conform afspraak en plaatsing professioneel gedaan!
Bianca Berzsenyi
Bianca Berzsenyi
2022-01-29
Van Hastbo onze kozijnen en deuren laten plaatsen. We zijn er erg tevreden over en ze zijn erg mooi geworden. Goede service en hele vriendelijke mensen.👍
Heleen
Heleen
2021-11-11
Jeffrey heeft echt super werk afgeleverd met onze kozijnen! We zijn er erg tevreden over, en helemaal overgekomen van Venlo naar Amsterdam. Ook als we vragen hadden belde hij altijd terug wanneer beschikbaar. Ook Tamara is altijd snel en vriendelijk in haar communicatie. We zouden zo weer Hastbo vragen, absoluut aan te raden!!
Henny Pauwels
Henny Pauwels
2020-10-26
Heel erg tevreden met zowel de technische kennis en voorlichting alsmede de oplevering. Hastbo is een bedrijf waar je met een gerust hart naar toe kunt gaan! Heel klantgericht!
× Kan ik u helpen?