Meranti kozijnen vlak profiel

Info

Systeem Hastbo Basic (vlak profiel) is historisch gezien de oudste profielgroep uit ons assortiment. Een sterke constructie met scherpe randen zijn de belangrijkste kenmerken. Ramen en kozijnen van systeem Basic worden gekozen door klanten die houden van een traditionele, rustige vormgeving.

 

Meranti kozijnen retro profiel

Info

Systeem Hastbo Retro is ontworpen voor klanten die schoonheid en fijngevoeligheid op prijs stellen. Systeem Retro gebruikt schrijnwerk met hoge isolatie- en dichtheidsparameters maar behoud het uiterlijk van gebouwen uit de 19de eeuw. De zeer verfijnde lijnen van 68 Retro met smalle ‘Weense’ raamlijsten vertonen een treffende gelijkenis met ramen van huizen en villa’s in art nouveau stijl. De bijzonder esthetische eigenschappen van Retro profielen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in monumenten, historische gebouwen en nieuwe residentiële verblijven.

Meranti kozijnen verdiept profiel

Info

Deze ramen hebben een zeer specifieke constructie en zijn ontworpen voor de Nederlandse afnemer. Het Nederlandse raam heeft een zeer solide en sterk frame. De inbouwdiepte is 114 of 136 mm. Het systeem is de verbeterde versie van de IV 68 Classic, die dankzij zijn rustige en traditionele lijnen nog veel aanhangers heeft. De belangrijkste verschillen van deze constructie zijn ‘scherpe’ randen en krachtig geschetste elementen van frame en vleugel.

 

Voordeuren welke wij geplaatst hebben

Info

Een voordeur is het visitekaartje van Uw woning, dit is immers het eerste wat Uw gasten van dichtbij bekijken.

Om deze redenen is het raadzaam om een goede afweging te maken welk type deur bij U en Uw huis past.

HASTBO maakt deuren op maat, d.w.z. geheel naar Uw smaak, standaard-deuren hebben wij niet, wij maken de deur die U wilt.

Zo blijven deuren uniek en zal er geen tweede van zijn, tenzij U dit wilt natuurlijk.
Indien U een idee, ontwerp of foto heeft van een deur dan produceren wij deze voor U, zowel klassiek als modern.

Spoorstraat Venlo

In de binnenstad van Venlo een oud herenhuis voorzien van nieuwe klassieke meranti kozijnen met ornamenten.

Het eindresultaat

De nieuwe kozijnen hebben hetzelfde aanzicht behouden, met hier en daar enkele verbeteringen. HASTBO heeft identieke ornamenten op de nieuwe kozijnen vervaardigd.  De klanten kunnen nu genieten van hun nieuwe kozijnen met het comfort van de nieuwste technieken. De kozijnen zijn door ons in de fabriek in de eindlak gespoten voor een strak eindresultaat.

Eurotubine

In Venlo heeft Hastbo het St Josef huis voorzien van nieuwe meranti kozijnen

Wensen van de klant

De klant wenste nieuwe kozijnen waarbij het oude aanzicht werd behouden maar dan met de nieuwe eisen en gemakken van nu. Doordat het gebouw een oud aanzicht van Venlo is, waren er eisen opgesteld aan de vervanging van de nieuwe kozijnen.

Het eindresultaat

Door een nauwe samenwerking met gemeente en architecten hebben de  nieuwe kozijnen hebben hetzelfde aanzicht behouden, met hier en daar enkele verbeteringen.

Villa Velden

Een leuk project aangezien dit het oude huis van een van onze eigenaars was, Door mond op mond reclame kwam deze klant bij ons terecht. In het eerste gesprek werd duidelijk dat deze villa het oude huis van de heer Steinvoort was.

Wensen van de klant

De klant wenste nieuwe kozijnen waarbij het oude aanzicht werd behouden maar dan met de nieuwe eisen en gemakken van nu.

Het eindresultaat

De nieuwe kozijnen hebben hetzelfde aanzicht behouden, met hier en daar enkele verbeteringen. De klanten kunnen nu genieten van hun nieuwe kozijnen met het comfort van de nieuwste technieken. De kozijnen zijn door ons in de fabriek in de eindlak gespoten voor een strak eindresultaat.