Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden.
Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan wel met een strak visueel effect.

Bij een duo rolgordijn draait het om de transparantie.
Door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur en het moment van de dag.

duo-rolgordijnen-van-zonnelux-768x768
duo-rolgordijn-detail-768x768

De duo rolgordijnen collectie biedt een ruime keuze aan effen, dessin en structuur stoffen in meerdere kleurstellingen en transparanties.

Het is bij duo rolgordijnen zelfs mogelijk om te kiezen voor verduisterende horizontale banen.
Daarmee kun u met het duo rolgordijn de ruimte ook verduisteren.

De duo rolgordijnen collectie heeft niet alleen prachtige stoffen, maar ook een fraai design voor de systemen.
U kunt voor het systeem kiezen uit meerdere kleuren, zoals wit, crème, zwart en aluminium.
Kies een mooie kleur die goed past bij de gekozen stof en uw interieur.

duo-rolgordijn-stainless-steel-systeem-768x768

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?