Een duo rolgordijn of ook wel bekend als roljaloezie, is momenteel erg populair in Nederland. U kunt kiezen voor openheid of juist privacy, voor licht of donker, in diverse maten en kleuren. Een gordijn duo biedt veel mogelijkheden.  Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Met behulp van een kettingbediening kunt u heel eenvoudig zelf de lichtinval en inkijk bepalen. Zo creëert u op elk moment van de dag de sfeer en lichtinval die u wenst. 

Duo rolgordijnen met twee stoflagen, transparant en niet-transparant

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door het duo rolgordijn op en neer te laten en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam. De brede horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel.

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijnen zijn bij ons in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Naast de standaard maten bieden wij ook duo rolgordijnen op maat aan, zodat u uw rolgordijn duo zelf kunt samenstellen. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze klantenservice.

Goedkope duo rolgordijnen?

U bent toe aan een nieuw uiterlijk van uw huis, u bent op zoek naar (nieuwe) duo rolgordijnen, maar wilt uiteraard niet te veel betalen. Wij bieden al onze duo rolgordijnen voor een aantrekkelijke prijs aan. Allemaal van hoge kwaliteit en garantie, zodat u verzekerd bent dat de rolgordijnen lang mee gaan. Zo weet u zeker dat u een goed product koopt voor een scherpe prijs. Wacht niet langer en bestel u duo rolgordijnen bij ons!

De voordelen van duo rolgordijnen kopen bij Hastbo zijn:

  • Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs (ofwel kwalitatieve en goedkope rolgordijnen)
  • Inmeten en professionele montage wordt voor u gedaan
  • Montage-teams door heel Nederlands
  • Al meer dan 10 jaar ervaring 
  • U betaalt pas achteraf
  • Snelle levertijd

Wij hebben momenteel twee verschillende soorten duo rolgordijnen in ons assortiment. Bekijk hieronder welke rolgordijnen dat zijn en lees meer.

Duo rolgordijn

Duo rolgordijn