Houten jaloezieën brengen sfeer en warmte in uw interieur. Je kunt flink variëren met kleuren, lamelbreedte en ladderbanden. Zo kunt u de houten jaloezieën naar eigen wens laten aansluiten bij uw eigen interieur en woonstijl. Of u nu een romantisch of een modern interieur heeft, Hastbo heeft voor elke interieur een geschikte jaloezie. Bij Hastbo vindt u jaloezieën in veel maten, kleuren en verschillende breedtes van latten. Zo is het heel makkelijk om precies de goede jaloezie te vinden voor uw raam. 

Houten jaloezieën prachtig in elk interieur

Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch. Met houten jaloezieën houdt u 's zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn houten jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en keur aan beschikbare kleuren prachtig in zo'n beetje elke interieur. Wilt u toch liever eerst zien welke houten jaloezieën wij in ons assortiment hebben, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Venlo.

Jouw ideale houten jaloezieën online kopen bij Hastbo

Weet u al precies welke jaloezieën u wilt hebben? En weet u de maat die u nodig heeft voor uw raamdecoratie? Dan kunt u ook van achter je computer de houten jaloezieën online kopen bij Hastbo. Heel handig als u gelijk wilt profiteren van een van onze fijne acties of aanbiedingen. En u hoeft er niet voor naar de winkel te komen. Alles wat je online koopt bij ons bezorgen wij namelijk netjes bij u thuis. Tevens monteren wij ook de houten jaloezieën bij u thuis.

Houten jaloezieën of liever andere raambekleding

Wilt u toch liever de jaloezieën in het echt zien? Twijfelt u nog over duo rolgordijnen of jaloezieën die het beste bij de sfeer bij jou thuis passen? Wil u de verschillen tussen aluminium en houten jaloezieën eigenlijk eerst weten? Of overweegt u een combinatie van jaloezieën en gordijnen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Venlo en bekijk ons ruime aanbod aan jaloezieën en andere raambekleding. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Voor ieder interieur een bijpassende houten jaloezie

Kleurstelling houten jaloezieen

Het houten jaloezie is leverbaar met lamelbreedte 50mm . Naast de lamelbreedte kan ook het design en de kleur van de ladderband aangepast worden. Door het combineren van de lamelbreedte en kleuren ademt de houten jaloezie een bepaalde sfeer. Er is dus voor ieder mogelijk interieur altijd een bijpassende houten jaloezie te vinden.

 

verano-hout

 

jaloezieen verano