Houten jaloezie

Lamellen en jaloezieën zijn tegenwoordig weer een veel gebruikte vorm van binnenzonwering en raamdecoratie die in elk interieur en huis, kantoor of pand toegepast kan worden.

Lamellen houden efficiënt licht tegen en creëren een gezellige sfeer. Lamellen en jaloezieën zijn bij Hastbo zowel verkrijgbaar in zowel hout als aluminium.

 

Lamellen of jaloezieën kopen?

Met lamellen kunt u het zonlicht in uw huis weren en zorgt u ervoor dat er voldoende privacy is. Lamellen zijn verticale jaloezieën die u kunt toepassen bij normale ramen en schuifpuien, maar ook bij schuine dakramen. Hastbo verkoopt lamellen van textiel, aluminium of kunststof in verschillende kleuren en afmetingen.
 

Verticale lamellen

Verticale lamellen van Hastbo geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en tegelijk gebruiksvriendelijk. Lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde.

 

houten_jaloezie3

Bediening verticale lamellen

De verticale lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden. Aluminium lamellen en kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Door het schuiven en kantelen van de lamellen krijgt u sfeer in uw slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook. De vlakke verticale lamellen sluiten perfect voor een optimaal gevoel van privacy, gebogen verticale lamellen daarentegen geven lichte en een warme uitstraling. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de uitstraling van de verticale jaloezie te laten aansluiten bij uw woonwensen en uw interieur. Of dat nu klassiek of super trendy is.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën brengen sfeer en warmte in je interieur.
Je kunt flink variëren met kleuren, lamelbreedte en ladderbanden.
Zo kun je de houten jaloezieën naar eigen wens laten aansluiten bij je woonstijl.
Of je nou een romantische of een modern interieur hebt, Hastbo heeft voor elke interieur een geschikte jaloezie.

 

Lamelbreedte houten jaloezie

Het houten jaloezie is leverbaar met lamelbreedte 50mm . Kleurstelling lamellen en jaloezieën
Naast de lamelbreedte kan ook het dessin en kleur van de ladderband aangepast worden.
Door het combineren van de lamelbreedte en kleuren ademt de houten jaloezie een bepaalde sfeer.
Er is dus voor ieder mogelijk interieur altijd een bijpassende houten jaloezie te vinden.