Lamellen en jaloezieën zijn tegenwoordig weer een veel gebruikte vorm van binnenzonwering en raamdecoratie die in elk interieur en huis, kantoor of pand toegepast kan worden. Lamellen houden efficiënt licht tegen en creeëren een gezellige sfeer. Lamellen en jaloezieën zijn bij Hastbo zowel verkrijgbaar in zowel hout als aluminium.

 

Houten jaloezie          Aluminium jaloezieën verano

 

Lamellen of jaloezieën kopen?

Met lamellen kunt u het zonlicht in uw huis weren en zorgt u ervoor dat er voldoende privacy is. Lamellen zijn verticale jaloezieën die u kunt toepassen bij normale ramen en schuifpuien, maar ook bij schuine dakramen. Hastbo verkoopt lamellen van textiel, aluminium of kunststof in verschillende kleuren en afmetingen.

Verticale lamellen

Vertihouten_jaloezie3cale lamellen van Hastbo geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en tegelijk gebruiksvriendelijk. Lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde.

Bediening verticale lamellen

De verticale lamellen bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden. Aluminium lamellen en kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Door het schuiven en kantelen van de lamellen krijgt u sfeer in uw slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook. De vlakke verticale lamellen sluiten perfect voor een optimaal gevoel van privacy, gebogen verticale lamellen daarentegen geven lichte en een warme uitstraling. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de uitstraling van de verticale jaloezie te laten aansluiten bij uw woonwensen en uw interieur. Of dat nu klassiek of super trendy is.

Lamellenrolgordijn 7-2RolgordijnRolgordijnen onlineRolgordijnenrolgordijn online

 

Omschrijving Breedte in cm Hoogte in cm Opp in m2   NR Naam van collectie stof
min max min max 1 BERLIN (Transparent)
LAMELGORDIJNEN 60 580 30 350 20,3 m2 2 SALVADOR (transparent)
            6 PARIS (transparent)
Lamelmateriaal
  • Textiel

Rail: Uitvoering in kleur wit 9010

Uitvoering lamellen
  • Breedtes in 89 mm en 127 mm (127 op aanvraag)
Bediening handmatig
  • Ketting met koord

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën brengen sfeer en warmte in je interieur. Je kunt flink variëren met kleuren, lamelbreedte en ladderbanden. Zo kun je de houten jaloezieën naar eigen wens laten aa

Kleurstelling lamellen en jaloezieën
Kleurstelling lamellen en jaloezieën

nsluiten bij je woonstijl. Of je nou een romantische of een modern interieur hebt, Hastbo heeft voor elke interieur een geschikte jaloezie.

Lamelbreedte houten jaloezie

Het houten jaloezie is leverbaar met lameelbreedte 50mm . Naast de lamelbreedte kan ook het dessin en kleur van de ladderband aangepast worden. Door het combineren van de lamelbreedte en kleuren ademt de houten jaloezie een bepaalde sfeer. Er is dus voor ieder mogelijk interieur altijd een bijpassende houten jaloezie te vinden.