Plissé

Plissé's komen helemaal tot hun recht in uw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product.
Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Plissé's zijn geschikt voor nagenoeg iedere raamvorm. Denk hierbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek) .Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette. De meeste stoffen van de plissé collectie zijn bestand tegen vocht- en condensvorming. Het product is daarom ideaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. De collectie plisségordijnen omvat vele stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in uw interieur is er wel een passende stof.

Duette

Duette is de raamdecoratie waar decoratief, functionaliteit en energiebesparing perfect samen gaan. Een Duette gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak geheel. Duette gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam. U heeft de mogelijkheid om in één Duette gordijn zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heeft u geen inkijk en voldoende privacy. Een Duette gordijn is de perfecte raamdecoratie voor bijna ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken (trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek) en ramen in de serre of het plafond. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn Duette gordijnen ook zeer geschikt voor grote raampartijen.