Rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor iedere woonstijl. Door de veel verschillende kleuren en motieven passen ze in elk interieur. Kies je voor een luxueuze of juist een minimalistische afwerking?

De juiste transparantie van het rolgordijn zorgt ervoor dat je prachtig met het daglicht kunt spelen. Op de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn prettig, maar in de woonkamer is er wellicht voorkeur voor een transparante stof met een mooie doorkijk. 

Bij verduisterende rolgordijnen denk je vast niet direct aan een witgekleurde variant, want zo’n lichte kleur kan toch nooit verduisterend zijn? Toch is het tegendeel waar, want ook bij de meest lichtgekleurde raamdecoratie kun je kiezen uit verschillende transparanties.

Voor alle liefhebbers van een strak, minimalistisch en modern lichtgekleurd - of zelfs helemaal wit - interieur komt deze informatie natuurlijk als geroepen. Rolgordijnen zijn een praktisch type raambekleding die je in vrijwel elke woonruimte kunt toepassen. Ze zijn makkelijk in gebruik, behouden lang hun uitstraling én maken een woonruimte helemaal af. Als het op de styling aankomt, wordt er vaak gekozen voor een neutrale kleur rolgordijnen. Daarmee bedoelen we een tint die aansluit bij de kleuren in de rest van het interieur. Door te kiezen voor bijpassende raamdecoratie houd je de woonruimte rustig en creëer je en prettige sfeer.

VOCHTBESTENDIGE EN ISOLERENDE ROLGORDIJNEN

Mooie, kwalitatieve en functionele stoffen vormen de basis van de rolgordijnen collectie. Ideaal voor in de keuken of badkamer door het vochtbestendige materiaal, of wat dacht je van warmtewerende stoffen? De screen rolgordijnen bevatten een coating met een aluminium laag, deze reflecteert het daglicht en heeft een isolerend effect. Een mooi hulpmiddel om energie te besparen.