Shutters 

Zelf de lichtinval regelen, knus en volop privacy? Of direct in contact met de buitenwereld? Met shutters is dit in een handomdraai geregeld. Shutters zijn een vorm van raamdecoratie, erg sfeervol en maken uw interieur helemaal af. Het zijn (houten) luiken met horizontale lamellen die naar eigen wens te stellen zijn. Shutters zorgen voor perfecte lichtinval en vormen dé sfeermakers voor ieder interieur. Shutters, op maat gemaakt Shutters, de nieuwe trend in raamdecoratie, zijn toepasbaar op elk type raam; ook op draai-kiepramen en dakramen. Ramen met speciale vormen; rond, driehoek, ruitvormig? Geen probleem! Buiten de sfeervolle en stijlvolle karakteristieken, werken shutters tevens zonwerend en isolerend. Ze zijn geschikt voor elke woon- en werkruimte, zo ook voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers. 

De voordelen van shutters:

  • Een pronkstuk voor je raam

  • Leverbaar in vele lak- en beitskleuren (+ alle RAL- en NCS-kleuren)

  • Toepasbaar in badkamers of wellnessruimten

  • Standaard geleverd met verzonken scharnieren (dit geeft de shutters een strakke look)

  • Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. rond, schuin of half rond)

  • Ook geschikt voor draai-kiep-ramen en dakramen

  • Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen

  • Eenvoudig te reinigen

Wij verkopen shutters van het merk

                                

Shutters & Shutters

Shutters & Shutters staat voor topkwaliteit. Zo bieden wij een vijftal collecties shutters die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Elke collectie heeft unieke eigenschappen die geschikt zijn voor een specifieke situatie. Zo bieden wij houten, kunststof en aluminium shutters. 

Shutters&Shutters heeft 5 verschillende modellen 

JASNO shutters

De medewerkers van Hastbo zijn opgeleid door JASNO en adviseren je vakkundig. In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als je de (globale) maten van je ramen meeneemt, kunnen we een kostenindicatie geven.

Welke shutters zijn er?

We hebben 4 verschillende typen shutters. Alle shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op… : verzonken scharnieren. Deze scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.