Shutters

Voor elk type raam een oplossing

Shutters zijn de nieuwe trend in raamdecoratie. Zelf de lichtinval regelen, knus en volop privacy? Of direct in contact met de buitenwereld? Met shutters is dit in een handomdraai geregeld. Shutters zijn een luxe vorm van raamdecoratie welke erg sfeervol zijn en uw interieur helemaal af maken. Deze vorm van raamdecoratie is toepasbaar op elk type raam; ook op draai-kiepramen en dakramen. Ramen met speciale vormen; rond, driehoek, ruitvormig? Geen probleem.

Buiten de sfeervolle en stijlvolle karakteristieken, werken shutters tevens zonwerend en isolerend. Ze zijn geschikt voor elke woon- en werkruimte, zo ook voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers.

Het zijn (houten, kunststof of aluminium) luiken met horizontale lamellen die naar eigen wens te stellen zijn. Shutters zorgen voor perfecte lichtinval en vormen dé sfeermakers voor ieder interieur.  

JASNO SHUTTERS

Bij Jasno heeft u keuze uit 2 verschillende soorten shutters: Primewood shutters gemaakt van Paulownia hout, en spatwaterproof Aqualine shutters zijn gemaakt van kunststof. Elk type shutter heeft andere unieke eigenschappen: Primewood …

Jasno Hastbo

SHUTTERS EN SHUTTERS

Sfeer in een handomdraai, met de eigentijdse raamdecoratie van Shutters & Shutters bepaalt u zelf tot in detail de intensiteit van het daglicht in uw interieur. Door de lamellen verder open te zetten of te sluiten creëert u de ideale …

KEJE LAMELLA

Magneetsysteem LamellaDe KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan wordendoor …

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?