Voor een warm en sfeervol effect

Naast warmte en sfeer zijn vouwgordijnen een heel praktisch raamdecoratie product. Zo zijn ze verkrijgbaar in zowel transparante, semi-transparante als verduisterende stoffen. Hierdoor kun je een woonruimte in een handomdraai voorzien van de juiste lichtinval én privacy.

Gewenste lichtinval, privacy én sfeer

De stof die je kiest, bepaalt voor het overgrote deel de lichtdoorlaatbaarheid van de vouwgordijnen, maar heeft ook invloed op de sfeer in de woonruimte. Bij Zonnelux kun je kiezen voor vouwgordijnen in een transparante, semi-transparante of verduisterende uitvoering. In de woonkamer wil je misschien meer natuurlijk daglicht en doorkijk hebben dan in een ruimte als de slaapkamer. Met 108 verschillende kleuren bepaal je daarnaast ook welke sfeer de vouwgordijnen moeten meegeven aan de woonruimte, zodat je zowel kunt genieten van de gewenste lichtinval en privacy als je eigen woonstijl.

.

Kamerhoge stoffen

De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor u in de lengte geen naden heeft.
Zo is het vouwgordijn ook voor hoge ruimtes een prachtig raamdecoratie product.

Bovendien zijn vouwgordijnen in meerdere modellen te bestellen:

  • met baleinen
  • tunnels aan de voor- of achterzijde
  • speciaal model voor de erker.

U kunt kiezen uit stoffen van een rijke kwaliteit met verschillende transparanties en diktes, voor ieder wat wils dus!

Raamdecoratie volledig op maat gemaakt

De vouwgordijnen van Zonnelux worden op maat gemaakt van de beste materialen en kundig vakmanschap. In onze fabrieken in Europa produceren we elk raamdecoratie product perfect op maat, zodat deze helemaal naar jouw wens wordt geproduceerd. We maken gebruik van een hoge kwaliteit polyester voor de productie van vouwgordijnen. Dit heeft als voordeel dat de stof kleurecht blijft, vochtregulerend werkt én niet krimpt. We kiezen daarbij bovendien voor polyester garen om de kleurechtheid en levensduur te optimaliseren.

 

Wil je meer weten over onze vouwgordijnen, de stoffen en kleurstalen in het echt bekijken en voelen?

Breng dan een bezoek aan onze showroom.