Shutters en Shutters

Sfeer in een handomdraai

 

Met de eigentijdse raamdecoratie van Shutters & Shutters bepaalt u zelf tot in detail de intensiteit van het daglicht in uw interieur. Door de lamellen verder open te zetten of te sluiten creëert u de ideale sfeer.

De veelzijdigheid past perfect in de huidige woonwensen  waarbij raamdecoratie zich aan u aanpast in plaats van andersom. 
Zo maakt Shutters & Shutters uw interieur compleet.

 

De perfecte shutters

Shutters & Shutters staat voor topkwaliteit. 
In tegenstelling tot veel andere producten is het met shutters mogelijk om ramen met speciale vormen te voorzien van raamdecoratie.
Verder kunt u bij deze shutters kiezen uit vele kleuren en bedieningsmogelijkheden. 
Deze shutters zijn onderverdeeld in 5 collecties  en worden vervaardigd uit 3 verschillende materialen

 

 

  • Premium :  De shutters uit deze uitgebreide collectie zijn verkrijgbaar in tal van variaties. Kies de gewenste kleur, lamelbreedte en bediening en creëer zo uw persoonlijke shutters.
  • Cottage : Gemaakt van massief Paulownia hout. Deze shutters hebben een zichtbare houtnerf en sluiten perfect aan bij bijvoorbeeld een landelijke inrichting
  • Special : Het uitstekend te bewerken lindehout (basswood) vormt de basis voor deze shutters. Dankzij de strakke afwerking passen deze shutters voortreffelijk bij ieder interieur.
  • Endurance :  Shutters gemaakt van duurzaam kunststof. Mooi in iedere woonruimte, maar speciaal ontwikkeld voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals een badkamer.
  • Industrial :  Een prachtige collectie van gedurfd materiaal. Deze shutters worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze shutters zijn ookj geschikt voor (semi)buitengebruik.
Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.