Vensterbanken zijn mede bepalend voor de uitstraling van uw woning.

Om nog meer uit uw woning te halen kunt u ervoor kiezen om de vensterbanken te laten vervangen. Hastbo biedt zowel kunststof als hardstenen vensterbanken aan. 

 

 

Kunststof Vensterbank

Hastbo biedt kunststof vensterbanken aan welke verkrijgbaar zijn in verschillende breedtes.

Door het moderne design en sterke toplaag zijn deze vensterbanken vocht- en UV-bestendig. Onze vensterbanken zijn leverbaar in de kleuren wit, crème en marmer. De vensterbanken zijn makkelijk af te werken met bijpassende eindkappen. Hastbo biedt kunststof vensterbanken aan welke verkrijgbaar zijn in verschillende breedte. Door het moderne design en sterke toplaag zijn deze vensterbanken vocht- en UV-bestendig. Onze vensterbanken zijn leverbaar in de kleuren wit, crème en marmer. De vensterbanken zijn makkelijk af te werken met bijpassende eindkappen.

 

Kunststof overzetvensterbanken zijn vooral geschikt voor renovatie projecten en kunnen over bijna alle bestaande vensterbanken worden gezet.

Deze vensterbanken hebben een smalle spitse neus en zijn voorzien van een krasvaste toplaag. 

De overzetvensterbank is makkelijk en snel af te werken met bijpassende eindkappen

Leverbaar in de kleuren wit en creme.

Steenlook vensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. Dankzij de oersterke melamine-toplaag zijn deze vensterbanken bijzonder duurzaam en stevig. 

Deze vensterbank is leverbaar in zes verschillende natuursteen tinten en zijn eenvoudig af te werken met eindkappen in de kleuren wit creme of grijs.

Hardstenen Vensterbank

Wanneer u een luxe uitstraling wenst, met een natuurlijk karakter, dan kunt u kiezen
voor vensterbanken van hardsteen. Deze vensterbanken kennen een uniek uiterlijk en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Tevens gaat hardsteen lang mee, waardoor de vensterbanken ook zeker een lange
levensduur hebben.