Vouwdeur op maat

 

harmonicadeuren
vouwdeur op maat

Vouwdeuren op maat zijn steeds meer in opkomst. En dat heeft verschillende redenen. Vouwdeuren zijn ideaal voor uw huis, veranda, serre of overkapping. Zij bieden u de mogelijkheid de binnenruimte grootschalig te verbinden met buiten. Met een bescheiden investering kunt u eindelijk volop genieten van uw favoriete buitenruimte. Vouwdeuren buiten zijn synoniem aan harmonicadeuren voor buiten.

Vouwdeuren hebben geen vast gedeelte, waardoor de doorgang ruimer is dan bij bijvoorbeeld schuifwanden. Afhankelijk van het weer, kunt u het balkon of terras met zo’n prachtige vouwdeur geheel openen of afsluiten. Het is dus mogelijk om de gehele vouwdeur naar een kant te schuiven en ook met regen, tocht of wind onbelemmerd genieten van het uitzicht. Door het kniksysteem kunt u kiezen of u de vouwschuifdeuren naar buiten of naar binnen wilt laten openen.

Een ander groot voordeel van een vouwdeur is de mogelijkheid om uw woonruimte flexibel in te delen. Door gebruik te maken van vouwdeuren op maat kunt u bijvoorbeeld voor de serre of de woonkamer extra ruimte creëren zonder dat u het uiterlijk van uw woonruimte veranderd. En een vouwdeur bestaat vrijwel geheel uit glas, waardoor er sprake is van maximale lichtinval.

Een vouwdeur is flexibel

De manier waarop ze in of uit een kamer kunnen openen en naar links of rechts kunnen vouwen, betekent dat wanneer ze worden vergeleken met een normale schuifdeur, ze veel flexibeler zijn.

Vouwdeuren zijn veilig

Een hogere mate van beveiliging wordt geboden met vouwdeuren omdat ze zijn uitgerust met een apart vergrendelingssysteem, frames met interne lijsten en hoog beveiligde scharnieren, terwijl andere soorten glazen deuren meestal slechts één vergrendelingspunt hebben.

Vouwdeur heeft weinig onderhoud

Net als de meeste andere ramen en glazen deuren, moeten ze regelmatig worden schoongemaakt met afwasmiddel om ervoor te zorgen dat ze er vlekkeloos blijven uitzien. Maar omdat ze niet over meerdere vensters of frames beschikken, zijn ze over het algemeen gemakkelijker schoon te maken dan de meeste deuren. Wanneer de vouwdeuren volledig zijn geopend, wordt de buitenkant goed verwelkomd.

De vouwdeuren op maat zijn goed te combineren met een knikarmscherm, ook wel zonneschermen genoemd die zorgt voor een vrije doorloop naar buiten, zodat u lekker onder het zonnescherm kunt zitten.

Garantie en levertijden

Als u een vouwdeur op maat wilt bestellen krijgt u een garantie van 5 jaar. De levertijd is gewoonlijk 2 tot 3 weken. Nog vragen? Meer weten? Neem contact op, wij staan u graag te woord.

Vouwdeuren, kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :