harmonicadeuren
Vouwdeuren kopen

Vroeger werden deze vaak gebruikt in de industrie, maar ze worden steeds vaker in een woning geplaatst. Waarom? Omdat de vouwdeuren u een groot voordeel bieden, zij realiseren namelijk een volledige opening. Als u ook wilt genieten van deze voordelen raden we u aan om eerst meer informatie hierover te lezen en dan ziet u in wat uw mogelijkheden zijn.

Voordelen van vouwdeuren

Als u een vouwdeur koopt, biedt dat extra voordelen voor uw woning. Allereerst is het zo dat wanneer er wordt gekozen voor staal dat er dan wordt gekozen voor duurzaamheid. Het kan geïsoleerd worden geleverd en daarnaast zijn er profielen mogelijk met een breedte van 25 tot 50 mm. De bediening is geruisloos en gemakkelijk en daarom wordt de vraag naar de vouwdeuren en harmonicadeuren voor buiten steeds groter.

Vouwdeuren voor buiten

Voor buiten heeft u ook genoeg deuren. Dit kan vooral lekker zijn in de lente of de zomer. Lekker de deur helemaal openvouwen of dicht. Let hierbij wel op dat de deuren van buiten goed bewerkt zijn, u kunt goed kijken wanneer u ze koopt of ze buiten mogen. Als u een vouwdeur besteld heeft kunt u deze goed combineren met een knikarmscherm, ook wel zonneschermen genoemd die zorgt voor een vrije doorloop naar buiten, zodat u lekker onder het zonnescherm kunt zitten.

De keuze om een vouwdeur te kopen vormt een schitterende aanvulling op elk huis en biedt een verbluffende eigentijdse omgeving om te werken, te rusten en kinderen te laten spelen. Het is de meest effectieve manier om uw huis open te stellen zonder afbreuk te doen aan de hoeveelheid open ruimte die u kunt binnenhalen. Er zijn veel redenen waarom vouwdeuren een ideale oplossing zijn voor uw woning.Linken naar:  https://www.hastbo.com/knikarmschermen/

Er zijn verschillende uitvoeringen qua openingen voor vouwdeuren mogelijk.

Harmonicadeuren

 

Vouwdeuren zorgen voor natuurlijk licht

Aluminium harmonicadeuren

Of het nu om open of gesloten deuren gaat, vouwdeuren zorgen voor maximaal zonlicht in uw huis, waardoor een normaal donkere kamer verandert in een ruimte vol levenslust waarin u graag meer tijd wilt doorbrengen.

Houten vouwdeuren

Houten harmonicadeuren

De vouwdeur van hout kan special naar u wensen geproduceerd worden. Denk hier aan een borstwering met sierpaneel of ornamenten. Zeker in de luxere woning met houten kozijnen is een houten harmonicadeur een aanwinst die het plaatje van uw huis helemaal af kan maken. De houten variant is ook populair bij horecagelegenheden en voor de gevels van luxe speciaalzaken.

Vouwdeuren kopen?

Wilt u vouwdeuren kopen? Heeft u vragen over de diverse vouwdeuren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Vouwwanden, kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :