harmonicadeuren
vouwdeuren

Met behulp van rollende hardware van de hoogste kwaliteit en robuuste paneel- en frameontwerpen zorgen onze vouwdeuren voor een soepele en moeiteloze bediening die niet wordt geëvenaard door andere groot openslaande deuren. Met de mogelijkheid om openingen van elke grootte, meerdere configuraties en opties kunnen we aan alle eisen van elk project voldoen. Een vouwdeur kopen voor uw woning is daarom een perfecte keus.

Vouwdeuren kunt u uiteraard op een flexibele manier opdelen. In enige gevallen ook omdat de architectuur geen ruimte biedt voor een model draaideur.

U hoeft alleen een kleur te kiezen die bij uw interieur past en u bereikt nu het gewenste effect. Van modern ontwerp tot klassieke gezelligheid.

Voordelen van vouwdeuren zijn:

  • 100% maatwerk vouwdeuren is mogelijk
  • Plaatsbesparend
  • Kwalitatieve materialen
  • Eenvoudig te monteren
  • Niet onderhevig aan vochtigheid of temperatuur
  • Krasbestendig & makkelijk schoon te maken
  • Geen scharnierend deursysteem. Kinderen en huisdieren kunnen deuren niet zelf openen en geen dichtslaande deuren door tocht
  • Verschillende kleuren per zijde mogelijk
  • Duurzaam vervangbaar
  • Ook mogelijk voor trapopeningen, toiletten en badkamers

Vouwdeuren voor buiten

Met vouwdeuren voor buiten maak je de gevel open voor buiten. Als u gaat verbouwen dan kun je je eens afvragen van vouwdeuren voor u een optie zijn. Wanneer u kiest voor vouwdeuren dan kiest u automatisch voor veel voordelen:

Vouwdeuren zijn praktisch

Mensen kunnen vrij bewegen van binnen naar buiten of van de ene kamer naar de andere kamer. Een schuifpui en openslaande deuren kunnen onpraktisch zijn in meer besloten ruimtes, zoals op een balkon of terras: dubbele deuren, die echter netjes wegklappen en de toegang niet belemmeren. Een vouwdeur kan dan de ideale oplossing zijn voor rolstoelgebruikers en gehandicapten die behoefte hebben aan bredere toegang.

Veiligheid en beveiliging

Slank profiel zorgt voor een maximaal mogelijke glasoppervlak en zicht naar buiten als het gesloten is, maar is toch volledig weerbestendig en biedt ook een uitstekende thermische efficiëntie. Vouwdeuren zijn zeer veilig en worden daarom veel gebruikt in woonbouw.

Vouwdeuren zijn veelzijdig

Als het weer goed is, zorgen vouwdeuren voor een naadloze integratie tussen de tuin en het interieur. Vouwdeuren zijn goed te combineren met een knikarmscherm, ook wel zonneschermen genoemd die zorgt voor een vrije doorloop naar buiten, zodat u lekker onder het zonnescherm kunt zitten.

Garantie en levertijden

Op de vouwdeuren van Hastbo zit een garantie van 10 jaar. De levertijd is gewoonlijk 2 tot 3 weken. Nog vragen? Meer weten? Neem contact op, wij staan u graag te woord.

 

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :