Soorten buitenzonwering

Zonwering voor buiten, ofwel buitenzonwering is de ideale oplossing om de zon en warmte buiten te houden en is onmisbaar in veel huishoudens. Een aangename temperatuur binnen en een schaduwrijk terras, perfect voor de warme zomerdagen. Als u op zoek bent naar kwalitatief goede, degelijke, mooie zonwering bent u bij Hastbo aan het juiste adres. Gemiddeld gaat de buitenzonwering van Hastbo wel 20 jaar mee.

Sommige buitenzonwering is bedoeld om schaduw te bieden op het terras en andere zonwering zorgt ervoor dat er geen zonlicht door het raam naar binnen valt. Bij Hastbo heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten buitenzonwering, elk met hun eigen specifieke kenmerken.U kunt samen met onze verkopers of vertegenwoordigers bekijken welke type zonwering het best bij uw wensen past. 

Waarom zonwering voor buiten?

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor zonwering te kiezen. De voornaamste reden is bescherming tegen uv-straling en hinderlijke zonnestralen. Zonwering voortkomt ook dat uw tuinmeubels verkleuren door het zonlicht. Daarnaast kan het een echte sfeermaker zijn op je terras! Zonwering wordt aan de buitenkant van uw ramen geplaatst en is hierdoor bijzonder effectief. De zonnestralen worden namelijk al tegengehouden voordat ze uw ramen bereiken. Het glas in uw ramen wordt niet opgewarmd, waardoor het binnen extra koel blijft. Buitenzonwering in uw woning kan een temperatuurverschil opleveren van 5 tot 7 graden. Ook voor een comfortabel en aangenaam terras is zonwering buiten een echte aanrader!

Hieronder beschrijven we de zonwering die schaduw biedt op het terras, zodat u heerlijk beschermt op uw terras kunt zitten. 

Voordelen van zonwering

Zit je in de zomer graag lekker buiten? Maar is de zon jou af en toe iets te fel? Dan kan zonwering uitkomst bieden. Rolluiken, screens en knikschermen behoren tot de collectie van HASTBO. Deze zijn ideaal als je tijdens een warme zomerdag toe bent aan schaduw en verkoeling. Kies voor een rolluik of screen voor verkoeling binnen in je huis of een terrasscherm voor schaduw in de tuin. Kom langs in onze showroom voor een passend advies. Doordat een zonwering wordt bevestigd aan de buitenkant van het huis, is het een belangrijk onderdeel van de uitstraling van het huis. Het is dus belangrijk dat de zonwering past bij het uiterlijk van uw huis. Denk maar eens na over de kleuren en materialen die mooi staan bij uw huis. Ten eerste is een zonwering natuurlijk warmtewerend. Warmte wordt buiten gehouden en zo kun jij in de zomer heerlijk genieten van een koele plek. Ook beschermt een zonwering je tegen UV-straling. Bovendien biedt zonwering bescherming tegen verkleuring van het interieur. Het is zonde als je vloer of meubels verkleuren door het zonlicht. Dit kan worden voorkomen door middel van zonwering. Ook kan er energie worden bespaard. Doordat de zon op een natuurlijke manier buiten wordt gehouden, bespaart dit kosten op de airconditioning. Rolluiken bieden bescherming tegen inbraak. Dit geeft een fijn gevoel van veiligheid voor het hele gezin. Wij zijn dé zonwering expert van Nederland!

Kozijnen en zonwering

Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod van kozijnen en zonwering met o.a. :