De GASTRO SUNRAIN met de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie is de perfecte oplossing voor zon en regen: het mobiele, vrijstaande of vast geïnstalleerde zonweringsysteem biedt schaduw en kan worden uitgebreid tot een windstabiele oplossing. Dankzij de intelligente en stabiele constructie kan de GASTRO SUNRAIN zelfs bij zware regenval uitgestuurd blijven. Daarmee maakt het uw horecagelegenheid grotendeels onafhankelijk van het weer.

 

Het vrijstaande aluminiumframe wordt individueel en naar wens vervaardigd. De GASTRO SUNRAIN kan op een betonfundament worden geschroefd of veilig in een bodemhuls worden geplaatst. Als er geen fixatie op de bodem mogelijk is of als u de installatie flexibel wilt gebruiken, is als standaard ook een elegante sokkel met betongewichten en geïntegreerde afdekking verkrijgbaar. Hierdoor ontstaan twee extra zitplaatsen per zijde en de GASTRO SUNRAIN kan zo ook voor straatfeesten en andere evenementen worden gebruikt. Montage en demontage is eenvoudig en snel mogelijk. Zo worden vlakken van meer dan 40 m – bij een koppelinstallatie zelfs tot 135 m en per knopdruk in- en uitstuurbaar – optimaal tegen zon en regen beschermd.

 

Tot de standaarduitvoering behoort een waterdicht zonweringdoek van ultrasterk pvc dat voor reclamedoeleinden heel eenvoudig kan worden bedrukt. Al vanaf een hellingshoek van 5° (bij koppelinstallaties vanaf 7,5°) is de waterafvoer gegarandeerd. 

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productmethode maakt de zonweringselementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

Verlichting

De LED-verlichting is in elke tweede dwarsprofiel geïntegreerd en zorgt onder het terrasvouwdak voor een gezellige sfeer. De verlichting is via een handzender dimbaar en kan zo aan iedere situatie worden aangepast.

 

Heaters

De Gastro Sunrain is uit te breiden met halogeenstralers Solamagic die als speciale uitvoering in het frameprofiel integreerbaar zijn.
Deze heaters zorgen voor een aangename sfeer en verlengen het genot van de Gastro Sunrain tot laat in de avond.

Vrijstaande zonwering Gastro Sunrain is uitvoerbaar met Leiners WPS systeem (Wind Protect System).
Leinder heeft dit WPS systeem ontwikkeld voor de aangescherpte eisen van de horecazonweringen.

Door de vastzetbare steunen aan het uitvalprofiel wordt de windstabiliteit aanzienlijk verhoogd. 
Afhankelijk van de afmetingen van de zonwering biedt het WPS bescherming tot windkracht 8, ook bij plotselinge windvlagen

Eigenschappen:

  • Bescherming tegen zowel zon als regen
  • Gastro Sunrain is uitvoerbaar met Vario-Volant
  • Uitvoerbaar met geïntegreerde LED-verlichting en heaters
  • Gastro Sunrain is uitvoerbaar met WPS
  • Meerdere systemen kunnen naast elkaar worden gemonteerd

Maximale afmetingen

Breedte 5500 mm  uitval  8000 mm

Breedte 6500 mm  uitval  7000 mm

 

Gekoppelde afmetingen 

Breedte 16500 mm  uitval  8000 mm

Breedte 19500 mm  uitval  7000 mm

Bij de Gastro Sunrain kunnen meerdere installaties vrijstaand of aan elkaar aan de wand worden gemonteerd.