Knikarmscherm kopen?

Knikarmscherm kopen online bij Hastbo. Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een terras wat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat er wel een ruimte onder het scherm over moet blijven voor de tafeltjes, de stoelen en de gasten. Knikarmschermen zijn hier uitermate geschikt voor, ze kunnen bijna horizontaal afgesteld worden. Knikarmschermen, ook wel terraschermen genoemd, zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat het terrascherm volledig aansluit bij de stijl van uw huis en tuin. Wij zijn gevestigd in Venlo en leveren en monteren door heel Nederland!

Knikarmscherm kopen voor boven uw terras

Een knikarmscherm of terrasscherm is bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie van het terrasscherm maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Wij hebben knikarmscherm in de aanbieding. Bekijk welke en bestel eenvoudig online!

De garantie op onze knikarmschermen is 10 jaar!

knikarmscherm kopenknikarmschermen aanbieding knikarmscherm online kopen

Open en gesloten knikarmsysteem in het assortiment

Knikarmschermen zijn er in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn "open" systemen schermen waarbij het doek niet is beschermd, half "open" systemen waar alleen het doek aan de bovenkant is beschermd en "gesloten" cassette knikarm systemen waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd. De meeste terrasschermen kunnen vanaf de buitenzijde nog met de hand middels een oogwindwerk bediend worden. Echter steeds meer schermen zijn alleen nog elektrisch bedienbaar d.m.v. een schakelaar of afstandbediening eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal gemak en energiebesparing. HASTBO levert Ibiza knikarmschermen met doeken van de stoffen Swela en Dickson.

Knikarmscherm kopen, wat zijn de kosten nu eigenlijk?

Bent u op zoek naar een zonnescherm, terrasscherm of knikarmscherm van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Hastbo aan het juiste adres. Al sinds 2004 zijn wij een belangrijke leverancier voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn veel verschillende soorten knikarmschermen. Zo kunt u kiezen voor een klein of groot terrasscherm, handmatige bediening of juist het gebruiksgemak van elektrische bediening. Momenteel heeft Hastbo de volgende knikarmschermen in het assortiment:

Knikarmscherm Amalfi voor grotere oppervlaktes

Tevens leveren wij voor grotere oppervlaktes het knikarmscherm Amalfi. Amalfi is één van de grootste knikarmschermen die er te krijgen is, met een uitval van 4 meter en een breedte tot 12 meter heeft u altijd ergens wel een plekje in de schaduw.

De profielen van Amalfi zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren. Knikarmscherm Amalfi is alleen leverbaar met elektrische bediening. Op alle onze motoren zit een doek correctie zo heeft u altijd een strak scherm

De Amalfi is één van de top schermen dit komt onder andere door een slank gelijnde voorlijst en behuizing. Hierdoor wordt uw doek beschermd tegen allerlei weersinvloeden van buitenaf.

Het knikarmscherm Amalfi is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 25º. De uitval is 250, 300, 350 of 400 cm en hij kan geleverd worden met een breedte tot 1200 cm De voorlijst is perfect af te stellen waardoor de optimale sluiting van uw scherm wordt gegarandeerd. Vanaf 6570 mm wordt de Amalfi geleverd met 3 armen.

Knikarmscherm kopen die in de aanbieding is?

Knikarmscherm aanbieding! Deze kunt u bestellen in onze webwinkel of via ons offerteformulier.

Terrasscherm kopen, kom gerust naar onze showroom in Venlo

Hastbo is gevestigd in Venlo en u kunt gerust langskomen. In onze showroom hebben wij verschillende knikarmschermen demonstratieklaar voor u klaar staan. Ook kunt u op deze manier de kleurstalen direct vergelijken met uw woning of pand.

Knikarmscherm kopen Venlo

swela_logo (1)
Bekijk hier de doeken van Swela
logo dickson
Bekijk hier de doeken van Dickson

 

 

 

 

 

 

 

Knikarmscherm kopen en nog vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen over de aankoop van een knikarmscherm, neem gerust contact op met Hastbo. Wij helpen je graag verder!