Een knikarmscherm kunt u zeer recht (horizontaal) afstellen en zijn daarmee ideaal voor een zogenaamde vrije doorloop. U kunt onder een zonnescherm zitten of lopen, zonder dat u hinder ondervindt. Ook zorgt een knikarmscherm voor schaduw zowel binnen- en buitenshuis. De knikarmschermen zijn verkrijgbaar in een grote vatiateit van modellen en kleuren. Zo voldoen de knikarmschermen altijd aan uw persoonlijke wensen. Al onze knikarmschermen zijn uitgevoerd met extra sterke knikarmen. Hierdoor blijft het doek strak en heeft het een hoge windstabiliteit.

Wij verkopen knikarmschermen van Weinor, de nummer 1 op het gebied van terraszonwering.

Belastbaar en duurzaam: knikarmschermen van Weinor combineren design met eersteklas technologie.

Hierdoor is ook beschaduwing van grote oppervlakten mogelijk. 

Het kopen van een knikarmscherm doet u niet zomaar, het is een serieuze investering die u doet voor de komende 10 jaar.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte scherm en geven u graag inzicht in de de mogelijkheden en prijzen.

Kwaliteit zonder concessies – Deutsche grundligheit

Bij HASTBO hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche en werken uitsluitend met betrouwbare merken welke kwaliteit garanderen.

WEINOR is zo'n fabrikant, over alles is nagedacht en dat merk je. Zo wordt er niet bezuinigd op de materiaal zoals andere fabrikanten doen.

De cassettes, knikarmen en profielen van alle producten zijn degelijk uitgevoerd en daardoor zeer stabiel waardoor grotere afmetingen mogelijk zijn.

Weinor producten gaan vanwege deze uitmuntende kwaliteit langer mee en behoeven nagenoeg geen onderhoud en zijn geruislozer dan zijn concurrenten.

Bij weinor kunt u kiezen uit meer dan 50 standaard kleuren en tevens meer dan 150 extra RAL-kleuren.

De in eigen fabriek uitgevoerde poedercoating waarborgt kleurechtheid en een gelijke glansgraad.