Markiezen

Nostalgisch & eigentijds

Markiezen hebben fraaie vormen en zijn verkrijgbaar in diverse designs en uitvoeringen, waardoor deze klassieke buitenzonweringen ook de gevel van een modern huis of gebouw prachtig sieren. Daarnaast zijn ze uiterst functioneel en zorgen voor een perfecte bescherming tegen de felle zon, zij-invallend zonlicht, wind, regen en hitte.

Naast de klassieke vormgeving beschikken markiezen over moderne en onderhoudsvriendelijke materialen.

De houten markies is vervaardigd uit  hoogwaardige houtmaterialen wat zorgt voor een kwalitatief en duurzaam product.

Een aluminium markies staat garant voor minimale slijtage en een hoge duurzaamheid.

Een markies wordt omspannen met een doek welke beschikbaar is in diverse uitvoeringen, patronen en kleuren.

Vanwege de grote verscheidenheid aan markiezen zorgen deze authentieke zonweringen op elk type gevel voor een passende uitstraling.

Alle sfeervolle elementen en de traditionele vormgeving van een markies dragen bovendien bij aan het creëren van een prachtige en luxe raamdecoratie. Deze windvaste zonwering wordt gekarakteriseerd door de afgesloten zijkanten, waarmee optimale zonwering wordt geboden.

Markiezen HASTBO
betalux-logo

Rolluiken met slimme besturing

Frame & kappen

Onze markiezen zijn leverbaar met een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame.

Ook de kappen welke dienen ter bescherming van het doek zijn uit dezelfde materialen vervaardigd.

Kleuren

Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren: – crème-wit RAL 9001, – wit RAL 9010, – antiek groen RAL 6009, – beige RAL 1015

Andere kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Doeken

Wij bieden een zeer ruime keuze aan zonweringsdoeken aan uit de collecties van Dickson en Sattler.

Afwerking

Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Volants

Om de markies mooi af te werken hebben we verschillende volantmodellen. Klik hier om de verschillende soorten volant te bekijken.

 

Basis modellen

standaard model
Standaard model
Petmodel
klapmodel
Klapmodel

Het meest voorkomende model is het standaard model. Dit model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte, wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is.

Het petmodel, waarbij de uitslag een vorm van een pet heeft, heeft altijd een uitval welke groter is dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijvoorbeeld wanneer er een pad o.i.d. onder uw raam doorloopt, boven (terras)deuren, etalage ramen etc. Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden kunt u gebruik maken voor een werkhoogte die kleiner is dan de uitval.

Het klapmodel, of uitslagmodel, is geschikt voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar een grote werkhoogte, esthetisch of praktisch niet verantwoord is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote deuren die naar buiten opendraaien, grote etalage ramen, etc.maken voor een werkhoogte die kleiner is dan de uitval.

Speciale modellen

model 01
Model 01
Model 02
Model 02
Model 03
Model 03

Ook petmodel mogelijk

Ook petmodel mogelijk

Ook petmodel mogelijk

Model 04
Model 04
Model 05
Model 05
Model 06
Model 06

Ook petmodel mogelijk

Ook petmodel mogelijk

Model 07
Model 07
Model 08
Model 08
Model 09
Model 09

Vast model

In sommige gevallen hoeft de markies nooit omhoog. Hiervoor hebben wij een aantal vaste modellen in de collectie. De toogmarkiezen zijn verleidelijke, bijna ‘erotische’ modellen die uw zaak het nodige cachet geeft. Ook hier kunt u het aluminium frame weer in een passende kleur laten coaten. Om een zo passend mogelijk resultaat te verkrijgen.

model 10
model 10
Model 11
Model 11

Baldakijnen

Een koninklijk ontvangst voor uw gasten. Het framewerk van de baldakijn is vervaardigd uit aluminium profiel, dat indien noodzakelijk in elke kleur gecoat kan worden. Er kan gekozen worden uit diverse modellen welke allen voorzien kunnen worden van acryl- of pvc doek in vele kleuren en dessins.

model 10

BALDAKIJN MARKIES

De baldakijn markiesBaldakijn Markiezen zorgen voor een fraaie entree en bieden tevens een comfortabele bescherming tegen regen en zon. Bovendien vormen zij een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor de gevel. Het framewerk van de …

VAST MARKIES / DE BOUTIQUEMARKIES

De boutiquemarkiesEen vast markies ook wel een boutiquemarkies genoemd worden veelal toegepast voor reclamedoeleinden aan winkels en restaurants. Hierbij is het niet noodzakelijk om de markies te bedienen deze is altijd zichtbaar. Naast het …

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?