Markiezen zijMARKIEZEN 011n exclusieve zonweringen die worden gekenmerkt door hun fraaie ronde vorm. Vanwege de nostalgische uitstraling zijn deze unieke zonneschermen zeer geschikt voor traditionele woningen. Markiezen zijn verkrijgbaar in diverse designs en uitvoeringen, waardoor deze klassieke buitenzonweringen ook de gevel van een modern huis of gebouw prachtig sieren. De windvaste zonweringen worden gekarakteriseerd door afgesloten zijkanten, waarmee optimale zonwering wordt geboden. Markiezen zijn daarnaast uiterst functioneel en zorgen voor een perfecte bescherming tegen de felle zon, zij-invallend zonlicht, wind, regen en hitte. Een markies wordt voornamelijk uitgevoerd in hout of aluminium.

Markiezen die beschikken over moderne materialen

Naast de klassieke vormgeving beschikken markiezen over moderne en onderhoudsvriendelijke materialen. De houten uitvoering is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige houtmaterialen, om een kwalitatieve en duurzame markies tot stand te kunnen brengen. Aluminium markiezen staan daarnaast garant voor minimale slijtage en duurzaamheid. De buitenzonwering van beide modellen wordt omspannen met een doek dat beschikbaar is in diverse uitvoeringen, patronen en kleuren. Vanwege de grote verscheidenheid aan markiezen zorgen deze authentieke zonweringen op elk type gevel voor een passende uitstraling. Alle sfeervolle elementen en de traditionele vormgeving van een markies dragen bij aan het creëren van een prachtige en luxe raamdecoratie.

Markiezen die worden gebruikt tegen UV-straling

Naast de functie van zonwering worden markiezen ook gebruikt als bescherming tegen UV-straling en ter verhoging van het comfort in het huis. Markiezen zorgen daarnaast ook voor een behoorlijke energiebesparing. Zowel voor het verwarmen en afkoelen van een woning kan de energiebesparing oplopen tot 12 procent.

Tibelly_UNI_XL_2-5                                swela_logo

 

markiezen_voorbeeld_2                          maries-reclame

 

Veel verkochte producten