De baldakijn markies

Baldakijn Markiezen zorgen voor een fraaie entree en bieden tevens een comfortabele bescherming tegen regen en zon.

Bovendien vormen zij een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor de gevel.

Het framewerk van de baldakijn is vervaardigd uit aluminium profiel, dat indien noodzakelijk in elke kleur gecoat kan worden. Er kan gekozen worden uit diverse modellen welke allen voorzien kunnen worden van acryl- of pvc doek in vele kleuren en dessins.

Frame 

Onze markiezen zijn leverbaar met een aluminium-, een hardhouten- of een grenenhouten frame.

Ook de kappen welke dienen ter bescherming van het doek zijn uit dezelfde materialen vervaardigd.

Kleuren

Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren: - crème-wit RAL 9001, - wit RAL 9010, - antiek groen RAL 6009, - beige RAL 1015

Andere kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Doeken

Wij bieden een zeer ruime keuze aan zonweringsdoeken aan uit de collecties van Dickson.

Afwerking

Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.

Volants

Om de markies mooi af te werken hebben we verschillende volantmodellen. Klik hier om de verschillende soorten volant te bekijken.

 

Volledig in uw eigen huisstijl

Of het nu gaat om een kleine pakkende tekst op de traditionele volant, of een groot logo op uw markies, wij kunnen hier zorg voor dragen. Een zonwering met tekst of logo is toch dé blikvanger van de winkelstraat?

Wij kunnen uw baldekijn-markies voorzien van een logo en/of tekst op zowel de volant als de eerste slag van de markies.

Dit gebeurt met een bijzondere techniek die ontwikkeld is om zonweringen op hoogwaardig niveau te voorzien van tekst en/of logo.

Heeft u speciale wensen, zoals afwijkende maten of specifieke kleuren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw baldekijn-markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het framewerk.

De baldekijn-markies geeft uw winkel, café of restaurant echt een luxe uitstraling en maakt uw locatie al van veraf zichtbaar.

Zo weten klanten u nog beter te vinden.

 

Markiezen HASTBO
model 10
model 10
Model 11
model 11

Baldakijnen

Een koninklijk ontvangst voor uw gasten. Het framewerk van de baldakijn is vervaardigd uit aluminium profiel, dat indien noodzakelijk in elke kleur gecoat kan worden. Er kan gekozen worden uit diverse modellen welke allen voorzien kunnen worden van acryl- of pvc doek in vele kleuren en dessins.