Terrasgenot bij vrijwel elk weertype!

Aangename uren buiten doorbrengen, de geur van de lichte zomerregen inademen, één zijn met de natuur – nergens gaat dat beter dan onder een mooi ontworpen pergola-zonwering van Weinor.
Dankzij de neerlaatbare staander kun je het regenwater eenvoudig en gericht laten wegstromen. Geniet van je eigen thuis in de buitenlucht – met een investering die lang meegaat. Wij geven je graag advies.

 

#terrasgeluk #weinor #pergolazonwering #terras #outdoor #outdoorliving

Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras.
Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Stretch of OptiStretch
Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier de kanten strak gespannen. Dit zorgt voor een bijzonder strak doek en geen lichtspleten aan de zijkanten. Bovendien voorkomt dit dat bij wind de randen van het doek op en neer bewegen. 

 

 

Telecoopstaander
Om regenwater betrouwbaar weg te laten lopen is een minimale hoek van het zonnescherm noodzakelijk. Bij montage kan deze hoek echter niet altijd worden gecreëerd. In deze situatie helpt de optionele telescoopstaander. Met een slinger kunt u de paal aan de voorzijde aan een kant omlaag draaien. Hierdoor kunt u de noodzakelijke hoek bereiken. 
Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.

 

Maximale afmetingen:

Breedte 6000 mm  Uitval  5000 mm