Voorzet rolluik

Voorzetrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element een te worden met de gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 209 standaard RAL-kleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Voorzet rolluik

Roma heeft twee kwaliteiten betreffende de dikte van de kasten.

 • Gerolvormde rolluiken: De prijsgunstige rolgevormde uitvoering 
 • Geëxtrudeerde rolluiken: Deze super dikke geëxtrudeerde uitvoering is perfect voor slaapkamers omdat het hinderlijke geluid van regen wordt gedempt door de extra dikke kastwand.
  De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit

 

Onze opbouw rolluiken zijn uitvoerbaar in 3 verschillende omkastingssoorten.

 • Rondo: Ronde kastvorm
 • Pento: schuine (35 graden kastvorm)
 • Quadro: Vierkante kastvorm

Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en ze zijn daardoor makkelijk te onderhouden. De mat en structuur-uitvoeringen zijn minder beschadigingsgevoelig en kleurvaster. Dit is de nieuwe trend.

ROMA rolluiken met motor liepen al veel stiller dan collega rolluiken. Dit komt door de trillingvrije ophanging. Hiermee wordt 30 % van het normale motorgeluid gereduceerd.

De komst van de nieuwe Somfy RS 100 io motor maakt het verschil met de collega’s nog veel groter. De RS 100 io motor produceert maar de helft van het geluid van een standaard Somfy motor. Bovendien heeft deze motor de mogelijkheid de handbediensnelheid in te stellen van 12 tot 17 omw./min. Deze staat bij ROMA standaard op 17 omwentelingen en ook een snelheid voor automatisch lopen via een tijdklok of een sturing van een Tahomabox via een scenario. Deze snelheid is in te stellen tussen 6 en 9 omw./min. Deze staat bij ROMA standaard op 6 omwentingen per minute. De motor heeft een slow start en stop en een soft-rem. De motor wordt geleverd met een wandzender, de Smoove RS 100 io, waarop een keuzeknop zit voor de discreetsnelheid.

Verstekhoek

Heeft u een uitbouw of een erker die u helemaal wilt voorzien van rolluiken?

Door de omkasting uit te voeren met een verstekhoek sluiten ze mooi op elkaar aan en zorgen ze voor een mooi doorlopend geheel.

Hierbij kunt u kiezen uit 2 verschillende hoekopties:
– Verstekhoek gelast: Een gelaste hoek wordt tussen de 2 omkastingen gezet. De opening tussen de 2 geleiders is hierdoor wel een stukje groter.

– Verstekhoek gezaagd: De omkasting is schuin “gezaagd” en wordt tegen elkaar aan gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de geleiders ook tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst wat er voor zorgt dat het tussenstuk zo klein mogelijk is.

Hieronder zijn de 2 verschillende soorten verstekhoeken weergegeven ter verduidelijking

Verstekhoek gezaagd
Verstekhoek gezaagd
Verstekhoek gelast
Verstekhoek gelast

De voordelen van Roma opbouwrolluiken

 • Alle 209 kleuren standaard in ons assortiment. 
 • Poedercoating uitvoerbaar in zijdeglans, mat, structuur of Hochwetterfest.
 • Door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten 
 • Houdt uw woning koel in de zomer
 • Houdt ongewenst bezoek buiten de deur
 • Op afstand bedienbaar
 • Binnen 2 weken leverbaar
 • Rolluik mogelijk met geïntegreerde insectenrolhor
 •  
Roma-kleuren

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan twee decennia aan ervaring in de branche heeft HASTBO bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Door deze samenwerking kan HASTBO een breed scala aan producten aanbieden die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Ruim assortiment

HASTBO heeft een ruim assortiment aan kozijnen, zonwering en raamdecoratie.

HASTBO, is sinds 2004 een gevestigde naam in de regio Venlo en heeft dan ook 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om ramen, deuren, zonwering, raamdecoratie of om glasoases, bij HASTBO bent u aan het goede adres.

Snelle levering

Een snelle levering van onze producten. Wilt u graag weten wat de levertijd van u product zal zijn? Neem gerust contact met ons op!

Dit verschilt uiteraard per product, wij staan u graag ter woord.

× Kan ik u helpen?