zipscreen-hastbo
De screen, ook wel vlakhangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit

Naast gewone screens zijn er ook de windvaste screens, erkerscreens en ritsscreens. De windvaste screen is door een doordacht veersysteem in elke stand windvast en daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen.

De erkerscreen is speciaal ontworpen om erkers te kunnen voorzien van zonwering. De ritsscreen combineert verschillende voordelen door de geleiding van het doek via een ritssysteem in de geleider. Dit type screen is daardoor bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten stand ook insectenwerend.

Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl warmte en zonlicht wordt gereflecteerd tot 88%. Naast gewone screendoeken zijn er ook screendoeken verkrijgbaar met verschillende weefselstructuren om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom is de screen in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Rond, schuin of recht (zie afbeeldingen hieronder) en met een uitgebreide keuze aan zijgeleiders en doeken.

 

screen20schuin     screen20rond       screen20recht

De kasten zijn standaard uit voorraad leverbaar in 4 verschillende kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), technisch zilver en RAL 7016 (antraciet)

Alle bedieningstypen kunnen op screens worden toegepast. Van bandbediening tot windwerk, van een eenvoudige motor tot een volledig geautomatiseerd systeem met zon- en windautomaat.

 

screen_doek_

HELIOSCREEN 

HELIOSCREEN CARRE 

HR en HR+

COPACO collectie Serge 600 

POLYESTER collectie

Soltis 86
Soltis 92
Soltis 93
Soltis 96 & W96
Soltis Precontraint 502
Soltis Black Out

 

 

zipscreen-hastbo
Zipscreen
ritz_met_folie
Zipscreen met folie
windvast screen
Windvast screen

Aanbieding

Hastbo heeft momenteel de knikarmschermen in de aanbieding.

Lees ook meer over: