De ‘HASTBO Exclusief’ is de meest ideale vrijstaande zonwering voor uw terras. Het scherm is zeer gewild bij horeca en sportverenigingen, maar wordt ook met veel succes in de particuliere sector toegepast.
Indien de woninggevel onvoldoende stevigheid biedt of als er sprake is van een vrijliggend terras, biedt de Twins uitkomst. Een doekoppervlak tot maximaal 36 vierkante meter is moeiteloos haalbaar.
 

De HASTBO Exclusief heeft twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts één bediening nodig voor beide zijden.
Het systeem kan worden verankerd in de grond, maar blijft demontabel. Op deze manier kan het scherm in de wintermaanden eenvoudig worden opgeborgen.

De staander voor de HASTBO Exclusief die in een bodemsteun bevestigd wordt, is onlangs vervangen door een staander met een aangelaste voet. Het is de bedoeling dat deze voet op een betonnen voet bevestigd wordt. Door deze aanpassing kunt u de staander achteraf eenvoudig en beter stellen.

 

Ook hebben wij de Cubola in ons assortiment

De Cubola® is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden. De Cubola® is het eerste zonweringproduct dat volledig horizontaal haar beschermende werk doet, zonder dat het doek “plisseert” wanneer het in de cassette verdwijnt. Een speciaal ontwikkeld systeem maakt het bovendien mogelijk het doek in een variabele hoek te plaatsen. Praktisch als bescherming tegen laagstaande zon en tevens om regenwater af te laten lopen. Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een architectonische verrijking
 

naamloos6 (1)             cubola2

 

 

Folder Cubola

Tip: Aanbieding knikarmscherm. Meer weten? Knikarmscherm kopen? Lees meer over knikarmschermen.