Zonnescherm kopen online!

Zonneschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een terras wat van schaduw voorzien dient te worden, maar dat er wel een ruimte onder het zonnescherm over moet blijven voor de tafeltjes, de stoelen en de gasten. Knikarmschermen zijn hier uitermate geschikt voor, ze kunnen bijna horizontaal afgesteld worden. Onze knikarmschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo bent u ervan verzekerd dat het knikarmscherm volledig aansluit bij de stijl van uw huis en tuin. Wij zijn gevestigd in Venlo en leveren en monteren door heel Nederland!

Soorten zonneschermen te koop

Eén van de eerste keuzes die u moet maken bij het kopen van een zonnescherm is de keuze voor een soort zonnescherm. In principe zijn er 2 soorten zonneschermen:

Welk zonnescherm voldoet aan uw wensen? Lees het hieronder.

Uitvalscherm kopen?

Een uitvalscherm is voordelig en praktisch in de aanschaf. Het is dan ook geen verrassing dat veel woningeigenaren dit soort zonnescherm kopen. Een uitvalscherm zit aan uw gevel bevestigd met twee vaste armen die omlaag gaan als u het scherm uitzet. Laat het uitvalscherm zakken wanneer de zon op uw ramen brandt en u geniet van een lekker koel huis. Een uitvalscherm zorgt echter niet voor schaduw op uw terras. Bent u hier wel naar op zoek, kies dan voor een knikarmscherm.

Wilt u tijdens warme zomerdagen de temperatuur in uw woning aangenaam houden? Heeft u een terras waar een mooie schaduwplek geen overbodige luxe is? Kies dan voor een knikarmscherm. Een knikarmscherm wordt horizontaal uitgerold met behulp van 2 armen die recht vooruit knikken. Hoe groot uw terras ook is, het knikarmscherm biedt altijd de perfecte hoeveelheid schaduw.

Zonnescherm kopen voor boven uw terras

Een zonnescherm of terrasscherm is bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie van het zonnescherm maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. Bekijk nu het Ibiza knikarmscherm wat in de aanbieding is!

Zonnescherm kopenZonnescherm kopen Zonnescherm kopen

 

Wat kost een zonnescherm nu eigenlijk?

Bent u op zoek naar een zonnescherm, terrasscherm of knikarmscherm van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Hastbo aan het juiste adres. Al sinds 2004 zijn wij een belangrijke leverancier voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn veel verschillende soorten knikarmschermen. Zo kunt u kiezen voor een klein of groot terrasscherm, handmatige bediening of juist het gebruiksgemak van elektrische bediening. Momenteel heeft Hastbo de volgende knikarmschermen in het assortiment:

 

Knikarmscherm Ibiza NU in de aanbieding

Het knikarmscherm Ibiza is nu in de actie. Deze kunt u bestellen in onze webwinkel of vraag een offerte aan.

Zonnescherm kopen?

Hastbo is gevestigd in Venlo en u kunt gerust langskomen. In onze showroom hebben wij verschillende zonneschermen demonstratie klaar staan. Ook kunt u op deze manier de kleurstalen direct vergelijken met uw woning of pand.

 

Zonnescherm en knikarmscherm Hastbo

swela_logo (1)
Bekijk hier de doeken van Swela
logo dickson
Bekijk hier de doeken van Dickson